Huawei MateBook X

Huawei este al treilea cel mai important producator de telefoane din lume, dupa Apple si Samsung, iar chinezii si-au indreptat atentia in ultima perioada si catre laptopuri, astfel ca prima tentativa este Matebook X, care nu a dezamagit deloc. In ciuda aparentelor, Matebook X reprezinta un dispozitiv inovativ, iar pentru ca Huawei are o bogata experienta in lumea telefoanelor, design-ul este influentat de acest aspect. Rezultatul este un laptop ultrasubtire, care aduce cateva functii importante pentru utilizatori si care poate sa faca concurenta altor modele mult mai cunoscute pe plan international.

Design

Daca ar fi acoperite logo-urile, probabil ca multe persoane l-ar confunda cu un Macbook al celor de la Apple, insa acest lucru nu poate fi considerat neaparat un minus intrucat americanii de la Apple sunt renumiti pentru faptul ca produsele lor sunt foarte atractive. Astfel, cei care prefera Windows 10 fata de macOS, cu siguranta, au motive de bucurie deoarece se pot bucura atat de sistemul de operare preferat, dar si de un aspect grozav.

Imagine si sunet

Imediat dupa ce este deschis Matebook X se diferentiaza de un Macbook pentru ca ecranul de 13 inchi cu o rezolutie de 2160 x 1440 pixeli promite imagini clare, display-ul fiind unul foarte atragator. Totodata, display-ul este de 3:2, motiv pentru care poate fi considerat putin mai patratos decat majoritatea laptopurilor, insa va fi mai mult decat grozav pentru a naviga pe internet si pentru a desfasura diferite activitati, dar mai putin pentru ca utilizatorii sa se uite la filme. Sunetul boxelor Dolby va multumi pe cei mai multi dintre utilizatori, fiind impresionant pentru un laptop de dimensiunile sale, iar volumul poate urca mult in trepte.

Inovatii

De asemenea, Huawei a folosit si cateva inovatii din divizia de smartphone si a plasat un senzor de amprenta in interiorul butonului de pornire, astfel incat aceasta este o modalitate grozava de a debloca dispozitivului si se economiseste timp pentru ca nu mai este nevoie de introducerea unei parole. Mai mult, tastatura este rezistenta la apa, iar utilizatorii nu trebuie sa se ingrijoreze de fiecare data cand o stropesc accidental cu diferite lichide dintr-un pahar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>