Blugii nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei, fiind o piesa vestimentare versatila, usor de purtat si asortat. In functie de forma corpului, poti alege dintre o varietate de modele si croiuri de blugi, de la blugi stramti, la variante mai largi precum stilurile boyfriend sau mom jeans, de la croiuri drepte la cele evazate sau cambrate. Indiferent de ce este in trend la momentul actual, important este sa faci alegeri care sa iti puna in valoare silueta si, in acelasi timp, sa mascheze din micile imperfectiuni. O varianta ce este potrivita fiecarei conformatii si fiecarui tip de silueta sunt renumitii blugi cu talie inalta.

Cea mai purtata variata de blugi cu talie inalta din istorie sunt cu siguranta blugii skinny si, de aceea, investitia intr-o astfel de pereche va fi cu siguranta una inspirata si pe termen lung. Acest model va pune in evidenta formele corpului, micsorand totodata talia si dand senzatia de silueta de tip clepsidra, chiar si acolo unde poate ca nu vorbim de astfel de conformatie in mod natural.

Urmatoarea varianta in topul preferintelor femeilor din intreaga lume o reprezinta blugii boyfriend. Acestia se remarca prin croiul inedit, specific stilului masculin. Sunt o alternativa foarte versatila potrivita oricarui tip de silueta. Acestia pot fi purtati atat in tinute sport, in combinatie cu pantofi sport, dar ii puteti integra si intr-o tinuta eleganta alaturi de o pereche de tocuri potrivite.

Asemanatori categoriei anterioare, insa o varianta mai recent adoptata, sunt blugii in stil mom jeans. Croiul acestora ii face sa fie un model foarte comod, lejer, dat fiind faptul ca sunt usor largi pe picior. Sunt mai potriviti persoanelor cu o constitutie atletica sau siluete de tip clepsidra, dar si persoanele cu cateva kilograme in plus pot opta pentru o astfel de varianta atat timp cat sunt incadrati intr-o tinuta corecta, adaptata.

Blugii evazati cu talie inalta detin avantajul alungirii vizuale a piciorului. Astfel ca persoanele minione care adopta un astfel de stil, vor adauga vizual cativa centimetri semnificativi la inaltimea lor, mai ales daca sunt combinati cu o pereche de tocuri inalte, care sa fie in totalitate acoperite de pantalon.

Bineinteles ca toate aceste modele beneficiaza de diferite variatii adaptate in functie de trenduri. Astfel ca dincolo de diversitatea paletei de culori, acestia se pot evidentia prin aspectul prespalat, tot mai ravnit in ultimii ani sau prin diverse detalii decorative. Cele mai intalnite astfel de modele presupun taieturi mai subtile sau foarte ample, aplicatii de strasuri, perle, tinte, paiete, dar si adaosuri de materiale cu texuri contrastante, precum dantela, bumbac sau chiar satin.

Pe XobStar veti putea beneficia de toate aceste modele, in toate variantele lor, in asa fel incat sa puteti face alegerea care sa se potriveasca siluetei tale.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *