Cărțile de vizită conțin de obicei detalii-cheie de contact ale unei companii, dar specialiștii în marketing au transformat aceste cărți de vizită într-un instrument eficient pentru a atrage clienții. O carte de vizită este astăzi o modalitate de a face o primă impresie rapidă oamenilor cu care ați putea fi interesat să faceți afaceri la un moment dat.

În ciuda tuturor progreselor tehnologice, o carte de vizită este încă de neînlocuit și se pare că nicio forma de automatizare nu le va lua locul prea curând.

Majoritatea oficialilor din companii din niște cărți de vizită în portofel și le împart atunci cand dau mâna cu potențialul client. Astfel, cărțile de vizită sunt utile pentru a promova afaceri în timpul unui târg comercial, seminar sau o întâlnire de afaceri.

Cărți de vizită decupate pe laser - carton alb 85 x 55 mm (landscape)

Cărțile de vizită fac parte din exercițiul de branding pe care specialiștii de marketing îl fac pentru a învinge concurența. O carte de vizită nu conține doar detalii de contact, cum ar fi adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa site-ului web și altele.

Strategii inteligenți transformă cărțile de vizită în modele impresionante cu ajutorul șabloanelor de cărți de vizită pe care le puteți accesa și pe pagina noastră – Agrafa.ro. Designul vorbește favorabil pentru o afacere, iar fiecare element de design, cum ar fi culoarea, fontul, spațiul, imaginea și logo-ul are o utilizare planificată în realizarea unei cărți de vizită pentru impactul dorit.

Pentru clienții generali, cărțile de vizită sunt un mijloc pentru a vedea posibila calitate a produselor sau serviciilor unei companii. Potrivit unui studiu, 72% dintre oameni își formează o opinie despre o companie pe baza calității cărții de vizită, pentru că acolo se spune o parte din povestea unui brand.

Deci, este evident că aceste cărți de vizităl vă poate ajuta afacerea. Vei pierde mulți clienți dacă hârtia pentru carduri nu are dimensiunea perfectă a cărții de vizită, prea subțire sau dacă designul său nu reușește să-i impresioneze.

Un motiv pentru cărțile de vizită sunt încă în circulație este că oferă informații de contact cu ușurință. Informațiile de contact ale unei companii sunt vitale pentru clienți. Toate detaliile de contact, cum ar fi adresa de e-mail și numărul de telefon, sunt disponibile pe o carte de vizită.

Destinatarul poate pune cartea de vizită cu ușurință într-un portofel sau într-un sertar de birou, iar atunci când are nevoie vă poate contacta mai ușor. Unele dispozitive digitale, cum ar fi iPhone-urile și telefoanele Android, pot trimite informații către alt telefon, dar asta se întâmplă doar atunci când celălalt dispozitiv este compatibil.

Astfel, la Agrafa.ro vă puteți realiza cu mare rapiditate cărți de vizită pentru afacerea dumneavoastră la un preț foarte accesibil, mai ales dacă comandați un număr mai mare de cărți.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *