Probele pentru analize, in special cele de sange presupun depozitarea acestora in vacutainere speciale si prelucrarea acestora intr-un mod corespunzator. In alte conditii, daca o persoana este infestata cu un anumit virus exista posibilitatea de a-l raspandi pe o scara larga. In situatia in care exista un pacient care este suspect de o anumita afectiune, iar analizele sunt compromise de mediul extern atunci acesta poate sa primeasca un rezultat eronat.

O alta situatie pe care o putem intalni este cea in care probele pot sa fie incurcate, iar cele doua persoane pot primi diagnosticele eronate. Pentru ca toate aceste situatii sa nu aibe loc sub nici o forma, un laborator medical trebuie sa fie unul dintre cele mai sterile si curate locuri din lume.

In laborator, probele sunt tinute in vacutainere speciale pe diferite culori, in functie de analizele care se doresc a fi procesate, astfel ca vom intalni vacutainer mov, vacutainer galben, vacutainer albastru, vacutainer rosu, vacutainer verde. Totodata, personalul medical din laborator foloseste halate, masti, manusi pentru a asigura un mediu curat si steril de lucru. Asadar, sterilitatea este vitala pentru laborator astfel incat, probele rezultate sau prelucrate sa ramana intacte, minimizand astfel riscul aparitiei unei erori.

Atunci cand ne gandim la consumabile pentru laboratorul medical in afara de vacutainere ne referim la stative, spre exemplu. Pe langa acestea, mai este nevoie de anumite consumabile care sunt necesare pentru prelevarea probelor asa cum sunt ace, seringi, recipiente pentru exudate.

Pentru ca toate acestea sa fie cat mai accesibile clientilor, magazinul online medaz.ro le-a grupat in categoria de produse: gama de consumabile pentru laborator. Produsele de pe medaz.ro sunt de cea mai buna calitate, astfel ca sunt tratate pentru a rezista anumitor factori externi si pentru a mentine o bariera intre mediul inconjurator si continutul recipientului.

Asadar, cu ajutorul unor consumabile potrivite, pacientii pot afla rapid si precis daca sufera sau nu de vreo infectie sau daca organismul lor este afectat in vreun fel.

MedAZ pune la dispozitia clientilor o gama variata de instrumente care sunt disponibile in cantitatile necesare oricarui laborator care foloseste consumabile medicale.
Un alt motiv, pentru care un client ar putea alege MedAZ este ca acestia pun pe primul lor siguranta pacientilor si a medicilor. Fiecare consumabil pentru laborator medical este gandit in asa fel incat sa nu puna in pericol proba sau substanta chimica depozitata si nici persoanele din jur. Prin diferite consumabile destinate recoltarii se va reduce riscul intepaturii accidentale si astfel nu va mai exista sansa vreunei eventuale infestari.

In ceea ce priveste pretul unui vacutainer, acum poti cumpara vacutainer in diverse culori la preturi mici de pe site-ul www.medaz.ro.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *