Orice antreprenor stie ca nu este deloc usor sa isi administreze afacerea, iar in drumul catre succes se poate intalni cu o multime de obstacole. Majoritatea piedicilor fac referire la finantare, insa orice problema trebuie sa aiba si o solutie, astfel ca merita sa te interesezi de cele mai bune variante catre care te vei putea orienta. Poti afla mai multe despre finantare prin scontare, o solutie foarte eficienta si viabila in nenumarate contexte.

Ce este

Scontarea este un serviciu financiar foarte utile prin intermediul caruia ai posibilitatea de a incasa chiar astazi biletele la ordin si CEC-urile primite de la clientii tai, avand un termen de plata in viitor. Totul e simplu, intrucat le vei putea gira direct catre Omnicredit care le va plati instant, astfel incat nu vei mai fi nevoit sa astepti pana la data scadenta. Asadar, unul dintre principalele plusuri de care te vei bucura cand folosesti acest serviciu disponibil este chiar simplitatea acestuia intrucat scontarea este o solutie foarte simpla de finantare si de accelerare a veniturilor tale.

Chiar aici

Serviciul este disponibil la Omnicredit, aceasta fiind prima platforma fintech de finantare online din Romania, adica punctul de plecare pentru nenumarate proiecte inedite. De-a lungul anilor Omnicredit a stat la baza dezvoltarii a nenumarate afaceri, iar urmatoarea poate fi chiar a ta! Produsele si serviciile la care ai acces aici se dovedesc a fi utile intr-o multime de contexte.

Numai bun pentru afacerea ta

De exemplu, scontarea este o solutie viabila pentru toate afacerile, motiv pentru care nu conteaza in ce domeniu iti desfasori activitatea, iar aici putem aminti de cateva exemple precum o florarie, o spalatorie auto, o agentie de publicitate, o firma IT, una de pompe funebre si nu numai. Important este ca nu sunt deloc impuse limite.

Mult mai simplu

In plus, pentru ca activitatea se desfasoara exclusiv online, din start te bucuri de faptul ca ajungi sa faci mari economii de timp, ceea ce presupune ca iti poti gestiona timpul intr-un mod mult mai eficient.

Acces la experti

De asemenea, Omnicredit iti ofera posibilitatea de a colabora cu cei mai buni experti ai domeniului economic, acestia fiind capabili sa gaseasca intotdeauna cele mai bune solutii chiar si pentru cele mai dificile probleme. Mai mult, orice antreprenor are nevoie de educatie financiara, iar Omnicredit este locul potrivit in care isi poate pune in practica toate ideile, cu cat mai creative cu atat mai bine.

Rezolvi totul in cel mai scurt timp

Foarte important este si faptul ca poti apela la finantare prin scontare in cel mai scurt timp, fiind o solutie foarte rapida. Asadar, trebuie doar sa iti creezi pe cont pe platforma Omnicredit, ceea ce nu dureaza mai mult de 30 de secunde, urmand ca mai apoi sa incarci toate documentele necesare si sa plasezi cererea de finantare, care va fi analizata in maxim o ora. Mai apoi, dupa aprobare, in cel mult 8 ore vei primi suma solicitata direct in contul tau. Simplu si rapid.

Scapi de griji

Totodata, de fiecare data cand apelezi la Omnicredit te bucuri de un sistem foarte bine organizat, ceea ce iti ofera posibilitatea de a evita birocratia care este specifica institutiilor financiare obisnuite si despre care se stie ca pune bete in roate dezvoltarii si entuziasmului fiecarui antreprenor. In schimb, totul e mult mai rapid, mai simplu si mai comod la Omnicredit, unde ai ocazia de a-ti pune in practica ideile si de a-ti exprima creativitatea, astfel ca merita sa profiti chiar acum de toate avantajele promise. Alege finantare prin scontare sau oricare alt produs sau serviciu financiar disponibil si bucura-te de cele mai bune conditii.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *