Cu totii stim cat de mult ne simplifica viata tehnologia, poate chiar si munca, fiind deschise numeroase oportunitati. Sunt multi cei care isi doresc sa lucreze de acasa sau din oricare alta parte decat la birou, iar cu ajutorul Thinstuff totul e posibil in cele mai bune conditii. Oricine se poate interesa de un rdp client de la thinstuff pentru a vedea care sunt principalele avantaje disponibile.

Aici sunt propuse pachete care sa acopere toate nevoile, motiv pentru care oricand te vei putea orienta catre un numar de 3, 5 sau 10 conexiuni. Totusi, daca iti doresti si mai multa flexibilitate, atunci cand oricand poti sa alegi pachete cu un numar nelimitat de conexiuni. Vorbim de un sistem de care se instaleaza cu usurinta, fiind o procedura similara cu instalarea unui program obisnuit pe un calculator. Nu e nevoie de setari speciale si complicate la care sa nu te pricepi, ci totul e mult mai simplu pentru oricine. Totusi, cei mai multi dintre cei interesati de un rdp client de la thinstuff, cu siguranta, vor sa plateasca cat mai putin posibil pentru o asemenea solutie, iar in comparatie cu cea de la Microsoft, e mult mai accesibila din punct de vedere financiar.

In acelasi timp, vorbim de un software care simplifica mult lucrurile, deci aduce mai multa libertate si care se poate folosi cu orice versiune a sistemului de operare Windows, indiferent ca vorbim de cele mai noi sau de cele mai vechi. Printre variante putem aminti de Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 si nu numai. Cu siguranta, multi vor dori sa faca o comparatie directa dintre solutia Thinstuff si cea Microsoft, insa oricine poate observa ca balanta inclina in favoarea Thinstuff. In primul rand, se fac mari economii din punct de vedere financiar, ceea ce este important in toate contextele. In al doilea rand, nu se pune problema compatibilitatii, fapt care asigura libertate totala pentru toata lumea, ceea ce, cu siguranta, este unul dintre punctele forte.

Configurarea dureaza doar cateva minute si nimeni nu trebuie sa fie mare specialist in tehnologie pentru a parcurge pasii necesari. In plus, vorbim doar de o singura aplicatie carre trebuie sa fie instalata, mai departe se aleg utilizatorii si totul e pregatit. Statiile de lucru nu trebuie adaptate in vreun fel, astfel ca totul e mult mai simplu decat pare la prima vedere, dar si mai accesibil din punct de vedere financiar.

Oricine are ocazia de a lucra de la distanta in ziua de azi prin intermediul rdp client de la thinstuff, iar totul e mai comod, mai rapid si cat de eficient se poate datorita solutiei disponibile catre care se pot orienta oameni din nenumarate domenii.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *