In cazul unui deces vom avea nevoie de servicii de transport funerar de catre firme autorizate care detin masini speciale, omologate, iar transportul decedatului se face doar pe baza certificatului de deces si a adeverintei de inhumare, atat pentru cazurile interne, cat si pentru cele externe.

Atunci cand avem nevoie de acest serviciu este de preferat sa apelam la o firma de servicii funerare care sa cuprinda in pachetele sale si restul serviciilor funerare incepand de la pregatirea decedatului si a tuturor celor necesare pentru priveghi si inmormantare. Ca urmare, recomandarea este pentru casa funerara In Memoriam, care ne poate scapa de toate grijile inmormantarii. In plus, aceasta va oferi cel mai bun pret prin faptul ca vom achizitiona si alte servicii, decat doar serviciul de transport funerar. Vom economisi bani si timp prin faptul ca toate serviciile sunt oferite de o singura firma cu care vom tine legatura.

Pentru cazurile de deces al unui roman in strainatate vom avea nevoie de servicii de transport international si va trebui sa respectam anumite proceduri astfel incat repatrierea sa poata fi realizata. Cum de cele mai multe ori, legea difera de la o tara la tara, mult mai bine este sa apelam cat mai repede la o firma de servicii funerare specializata in repatrieri care isi desfasoara activitatea in Romania, astfel incat, specialistii sa stie exact ce trebuie facut.

Important de retinut este faptul ca, In Memoriam respecta toate normele si legislatia internationala cu privire la transportul funerar.

Transportul funerar pentru repatrierea unei persoane decedate depinde in primul rand de tara in care a avut loc decesul. In situatia in care transportul cu masina a sicriului implica costuri mai scazute pentru persoanele decedate in Europa, de cele mai multe ori, repatrierea se face pe cale terestra, iar transportul persoanei decedate este asigurat cu autospeciale funerare autorizate, care respecta toate normele internationale de transport funerar. In acest sens, casa funerara In Memoriam dispune de masini autospeciale autorizate destinate transportului funerar national si international.

Multi dintre noi ne intrebam cat costa o repatriere, insa, pretul cu exactitate difera foarte mult in functie de conditiile in care se face repatrierea, pe cale terestra sau pe cale aeriana si de tara in care a avut loc decesul. De aceea, pentru a sti care este pretul pentru serviciile de transport funerar pentru decedati la nivel national sau international se recomanda sa se ia legatura cu unul dintre specialistii de la In Memoriam care va raspunde la toate intrebarile.

Cu profesionalism si promptitudine, toate solicitarile clientilor vor fi duse la bun sfarsit, iar persoana decedata va avea parte de un intreg proces al inmormantarii demn de persoana sa. E foarte important pentru specialistii de la In Memoriam, ca familia sa-si aminteasca cu drag de persoana decedata astfel ca vor depune toate eforturile pentru a solutiona chiar si cele mai exigente cerinte cu privire la inmormantare.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *