Pentru unii sofatul reprezinta o adevarata placere, in timp ce pentru altii e doar o necesitate, insa in toate conditiile pot aparea si situatii mai neplacute in care sa fie ideala o camera de bord. Prin intermediul acesteia se poate monitoriza traficul, motiv pentru care pot fi vazute ca un martor care sa fie de folos pentru ca surprinde toate detaliile in cazul unui incident. Cum in magazine sunt disponibile nenumarate optiuni, multi soferi pot fi pusi in dificultate atunci cand trebuie sa ia o decizie. In schimb, daca se apeleaza la iUni, totul e mult mai usor intrucat gama e suficient de variata pentru a multumi pe oricine, iar toate modelele adunate sunt de cea mai buna calitate. Astfel, in functie de bugetul disponibil, cu siguranta, aici se va gasi cea mai potrivita optiune, iar cum iUni e un magazin online, nu mai e nevoie sa se piarda timpul, cand totul se desfasoara in decurs de numai cateva minute.

O alegere inspirata

De exemplu, o optiune care merita luata in calcul in toate situatiile e reprezentata de camera dubla iUni Dash 66G care aduce toate functiile importante. In primul rand, aceasta are capacitatea de a inregistra la rezolutie Full HD, iar calitatea imaginilor este superioara chiar si in timpul noptii datorita senzorului special. In acelasi timp, acest dispozitiv dispune de lentile dispuse in sase straturi de sticla care promit o claritate superioara, iar camera se monteaza cu usurinta in orice zona a parbrizului si bordului pentru a supraveghea cat mai bine traficul, fara a obtura vederea soferului.

Mai multe functii

Avand un ecran tactil, aceasta camera de bord se foloseste cu usurinta, fiind intuitive toate functiile, ecranul fiind de 4 inch, iar formatul videoclipurilor este MOV si cel al fotografiilor capturate JPG, astfel ca acestea pot fi urmarite de pe oricare alt dispozitiv mobil. Nu trebuie omis nici senzorul de detectare a miscarii, care se dovedeste a fi util intr-o multime de conditii, pentru ca ajuta la monitorizarea masinii non stop, iar inregistrarea va avea loc doar atunci cand este detectata o miscare. In acelasi timp, unghiul de filmare al camerei principale este de 170 de grade, iar cel al camerei secundare este de 140 de grade. La fel de important este si stabilizatorul de imagine, iar daca se doreste se poate insera un card microSD de pana la 32GB pentru ca memoria disponibila sa nu reprezinte o problema.

Cumpara acum

La iUni te bucuri de preturi accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca modelul Dash 66G poate fi achizitionat pentru numai 429 de lei, insa in acest buget se pot gasi si multe alte modele, astfel ca totul tine de preferintele fiecaruia, fiind de ajuns cateva minute pentru a lua o decizie.

By andrei

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *