La Sky Angel vei regăsi un loc perfect pentru a avea parte doar de liniște, de o mulțime de prieteni cu care poți discuta diverse amintiri sau povestiri din trecut, dar și de un mod de viață mult mai activ, odihnitor, care să te satisfacă pe deplin. De asemenea, dispunem și de azil bătrâni alzheimer, întrucât această boală poate fi cruntă, oferim asistență medicală generalistă non stop, dar și îngrijiri speciale pentru condiții de trai cât mai bune. La noi poți petrece timp definitiv sau limitat în funcție de preferințe și poți beneficia de un mediu așa cum îți dorești. Echipa de la Sky Angel este alături de tine, tratând toate situațiile și probleme într-un mod cât mai discret, cu maximă responsabilitate și cu un spirit de echipă deosebit.

Varietate de servicii

În cadrul azilului nostru de bătrâni oferim condiții de trai peste nivelul așteptărilor, astfel că îți poți petrece un timp limitat sau definitiv într-o atmosferă foarte plăcută, alături de un personal prietenos și persoane în vârstă cu care poți împărtăși diverse experiențe din viață și discuții interesante. În acest sens, punem la dispoziție o gamă largă de servicii care asigură toate cele necesare, cum ar fi serviciile de asistență medicală și îngrijire non stop, serviciile de cosmetică și îngrijire personală, servicii de întreținere și curățenie generală a spațiilor locuite. De asemenea, dispunem de supraveghere permanentă și atentă asupra persoanelor care urmează un tratament și asigurăm micul dejun, prânzul și cina, gătite în propria bucătărie. Lista poate continua, astfel că poți vizita site-ul nostru pentru a descoperi mai multe servicii și informații care te pot interesa.

Prețuri bune și pachete

La Sky Angel am pregătit prețuri foarte accesibile, în funcție de complexitatea fiecărui pachet pe care îl poți alege. Astfel că ne poți contacta oricând pentru a discuta eventuale detalii despre tot ceea ce ține de costurile implicate. Totodată, aducem în vedere pachetul special pentru două persoane, care include o garsonieră de lux, cu grup sanitar separat, dar și pachetul standard, care are inclus servicii de asistență non stop, medic generalist, mese principale, gustări, dar și televizor, internet, respectiv telefon.

Profesionalism și implicare

Poți avea încredere maximă în echipa Sky Angel deoarece personalul este calificat și specializat în oferirea de îngrijiri corespunzătoare, astfel că acordăm o atenție tuturor nevoilor beneficiarilor noștri. Ne asigurăm că nu îți lipsește nimic și oferim intimitate, discreție și respect tuturor persoanelor cazate la noi.

Dotări ale căminului

În ceea ce privește multitudinea de dotări de care dispunem, putem aduce în vedere clădirea generoasă, cu parter și patru etaje, spațiile pentru plimbări, camere complet mobilate și dotate cu cele necesare, lacul de pescuit cu acces fără plată, dar și biblioteca generoasă, respectiv livada și grădina proprie.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *