Chiar daca va regasiti deseori in postura de a parasi tara, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renuntati la asigurarea de sanatate. Fie ca alegeti sa calatoriti in scopuri personale, pentru studii, sau in interese profesionale, la TCV va veti putea bucura in continuare de acoperire completa pe plan medical. Selecteaza o asigurare medicala de calatorie de pe tvc.com.ro si vei avea parte de toata ingrijirea de care ai nevoie, chiar si in strainantate, fara a plati niciun cost suplimentar.

Avantajele asigurarii de calatorie

Dat fiind faptul ca riscul de imbolnavire este prezent la fiecare pas, vizitele in strainatate, de lunga sau scurta durata pot reprezenta prilejul pentru a intampina astfel de situatii neplacute. Astfel, pentru a nu fi nevoie sa achitati sume exagerate pe tratament sau chiar spitalizare in alte tari, este recomandat sa dispuneti de o asigurare de sanatate de calatorie valabila, care sa acopere toate costurile aferente. Reprezinta un act de responsabilitate, care, in timp, nu doar ca are beneficii majore asupra bugetului personal, dar va poate feri de o serie de riscuri ce nu merita asumate.

Aria de acoperire a unei asigurari medicale de calatorie este destul de larga. Printre principalele situatii pe care le prevede se regasesc: tratament ambulatoriu, transportul cu ambulanța, transfer la o clinica de specialitate la solicitarea medicului, spitalizare si / sau intervenții chirurgicale, proceduri de diagnosticare, medicamente si materiale sanitare stabilite de medic, tratament stomatologic de urgență pentru calmarea durerilor acute, un puseu acut al unei afectiuni preexistente sau boli cronice. Singura conditie pentru beneficierea de una sau mai multe dintre aceste prevederi este sa nu depaseasca suma de 1.000 de euro.

In cazuri mai grave, de boala severa sau chiar deces, polita asigura chiar si repatrierea persoanei in cauza, atat timp cat nu depaseste costuri mai mari de 10.000 de euro.

Ce pasi trebuie urmati pentru a intra in posesia ei?

Din dorinta de a ecxonomisi timp si resurse si pentru asigura un cadru cat mai transparent, am adoptat posibilitatea de a intra in posesia unei asigurari de calatorie online. Astfel ca, nu va trebui decat sa completati formularul existent pe pagina noastra si sa selectati planul de asigurare care prevede zonele in care asigurarea este valabila.

Cat costa o asigurare medicala de calatorie?

In functie de detaliile furnizate se va genera un cost lunar ce va trebui achitat timp de 12 luni. Primul plan prevede acordarea a 89 de lei si nu acopera state precum SUA si Canada, in timp ce planul doi le include si pe acestea pentru suma de 197 de lei. Niciunul dintre acestea nu este valabil in Romnia si/sau in tara de rezidenta a asiguratului. In urma acestui contract veti putea beneficia pe toata aceasta perioada de sume de pana la 30.000 de euro pentru cheltuieli medicale si 7.000 pentru repatriere.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *