Primăvara este un anotimp al reînnoirii, al evoluției și al culorilor. Este perioada în care zăpada se topește, copacii încep să înmugurească, iar florile încep să înflorească. Pentru grădinarii și iubitorii de natură, este cea mai interesantă perioadă a anului, iar dacă te gândești să adaugi puțină culoare și vitalitate grădinii tale în această primăvară, atunci ar trebui să iei în considerare plantarea unor bulbi de primăvară. Aceștia sunt ușor de plantat, necesită puțină întreținere și pot adăuga o explozie de culoare grădinii tale an de an.

Flori ușor de cultivat

Plantarea bulbilor de primăvară este o procedură ușoară, motiv pentru care nu trebuie să fii un grădinar experimentat pentru a face acest lucru. Le poți comanda cu foarte mare ușurință de pe bursadeflori.ro, și odată ce primești bulbii lucrurile devin mult mai simple. În primul rând va trebui să alegi un loc în grădină unde dorești să îți plantezi bulbii, iar apoi va trebui să sapi o groapă care să fie de aproximativ două ori mai adâncă decât înălțimea bulbului. Așază bulbul în groapă cu partea ascuțită îndreptată în sus și apoi acoperă-l  cu pământ și udă-l bine. Cu acest ultim pas, bulbii de primăvară sunt acum plantați și vor începe să crească atunci când vremea se încălzește.

Necesită intervenții minime

Odată ce ai plantat florile, acestea nu vor necesită prea multă întreținere. Nu trebuie să îi uzi în mod regulat și nu au nevoie de o îngrijire specială. Asigură-te doar de faptul că solul este umed, dar nu îmbibat cu apă, și că bulbii primesc suficientă lumină solară. Toamna, poți dezgropa rădăcinile și îi poți depozita într-un loc răcoros și uscat până la primăvara următoare.

Adaugă o explozie de culoare în grădina ta

Bulbii de primăvară vin într-o gamă largă de culori, forme și dimensiuni. De la lalele și narcise până la ghiocei și zambile, există o mulțime de opțiuni din care poți alege. Plantarea bulbilor de flori de primăvară poate adăuga o explozie de culoare grădinii tale și poate crea un spectacol uimitor. Poți alege bulbi care să înflorească în momente diferite în timpul primăverii, astfel încât grădina ta să rămână colorată și veselă pe tot parcursul anului.

La bursa de flori te așteptăm cu o mulțime de surprize și cu flori din toate categoriile pe care să le plantezi în curta ta. Îți garantăm că primăvara aceasta vei întoarce toate privirile trecătorilor cu florile pe care le vei cultiva în grădina ta.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *