Agrafa Print, unul dintre actorii principali de pe scena produselor promotionale, s-a dezvoltat ca departament distinct in cadrul agentie publicitare de care apartine si ulterior ca marca individuala inca din anul 2004. Acest lucru s-a datorat ascensiunii rapide a agentiei pe piata publicitara din Romania, dar si a volumului crescut de cereri in ceea ce priveste strict domeniul printurilor digitale, aspecte care au impus crearea unui departament care sa se ocupe excluisv de comenzile din aceasta aceasta sfera. Principalele puncte de diferentiere care au propulsat-o in varful topurilor au fost promptitudinea, profesionalismul si diversitatea produselor si posibilitatilor de printare pe care le pun la dispozitie, conform clientilor acestora.

Cărți de vizită carton multistrat 90 x 50 mm (landscape)

Diversitate nemarginita in sfera produselor promotionale personalizabile

Aria de produse promotionale s-a largit semnificativ in ultimii ani, astfel ca ne-am adaptat trendurilor si am investit constant in echipamente si aparatura de ultima generatie in asa fel incat sa putem onora orice comanda, indiferent de natura si complexitatea ei, fara oprelisti de natura tehnica. Imprimam si gravam pe diverse materiale, de la textile, la plastic, metal sau chiar lemn. In acest fel, gama noastra de produse porneste de la clasicele agende, instrumente de scris, calendare, obiecte vestimentare, carti de vizita Agrafa si multe alte materiale solicitate constant, dar continua cu orice alta idee inedita ce poate fi materializata. Practic, dispunem de cataloage online de produse din orice sfera imaginabila, furnizate de producatori prestigiosi din Romania, Europa sau chiar Asia. Prin parcurgerea acestor cataloage, clientii isi pot alege produsul care considera ca se pliaza pe personalitatea brandului si pe care l-ar dori personalizat. Ulterior ne trimite grafica pe care sa o imprimam sau poate opta pentru varianta ca noi sa realizam integral design-ul acesteia. 

Carti de vizita creative

Un factor care poate oferi greutate identitatii vizuale a brandului este o carte de vizita creativa, bine realizata. In acest fel nu doar ca ii oferi potentialului consumator toate informatiile de care are nevoie pentru a lua o alegere de cumparare, dar ii si starnesti admiratia, curiozitatea si interesul si, in acest fel, iti plasezi brandul printre primele sale optiuni. Pentru a putea concretiza aceste aspecte, echipa noastra lucreaza constant si gandeste concepte creative inedite cu care sa se identifice brandurile intr-o masura cat mai mare. Printre variantele care au avut succes regasim carti de vizita sub forma si in culorile unui pahar de cafea utilizat de o anumita cafenea; carti de vizita realizate integral din lemn ce imitau o cutie, pentru un brand ce furniza astfel de produse, si multe alte variante la care nu te-ai fi gandit vreodata. Succesul acestora sta tocmai in factorul lor inconfundabil. Oricare alt brand din aceeasi nisa, nu ar putea „imprumuta ideea” deoarece este realizata strict in concordanta cu bradul si personalitatea lui unica.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *