Daca iti doresti o schimbare importanta la nivelul tenului, acum, prin Clinicile VioDent este posibil! Cu ajutorul specialistilor de aici poti sa treci printr-o procedura simpla, noninvaziva prin care ridurile sunt eliminate, iar fata devine mai luminoasa si mai frumoasa ca niciodata. Injectiile cu botox sunt cea mai buna alegere pe care o poate face orice client atunci cand chipul incepe sa dea semne de imbatranire.

In cazul in care mai sunt persoane care se tem sa incerce tratamentul cu botox deoarece presupun ca acesta ar fi daunator organismului e bine sa uite de aceasta conceptie. De fapt, procedura este recomandata cu toata increderea de orice medic specialist in estetica faciala si se adreseaza in special persoanelor care sunt trecute de prima tinerete. Prin injectarea in piele, botoxul va bloca transmiterea impulsurilor nervoase care, prin lipsa contractiiilor, duce la disparitia ridurilor.

Prin experienta acumulata de-a lungul anilor, medicii de la VioDent vor sti care este cantitatea optima de botox care trebuie injectata in zonele cele mai afectate de riduri, iar rezultatele nu vor fi altfel decat spectaculoase.

S-a putut demonstra in timp ca, botoxul este solutia revolutionara pentru corectarea ridurilor de expresie si a ridurilor profunde si sunt solutia la care pot sa apeleze pacientii care se tem de alte proceduri de infrumusetare cu efect invaziv precum liftingul facial chirurgical. Prin aceasta metoda, ridurile se vor estompa intr-un timp scurt si doar in cateva sedinte. Aceste proceduri vor trebui repetate, deoarece, efectele vor disparea treptat in timp, astfel ca poti reveni oricand la specialistul in proceduri de estetica faciala de la Clinicile VioDent! Aici iti vor fi propuse solutii eficiente pentru corectarea ridurilor astel incat sa-ti recapeti increderea in tine!

Injectarile cu acid hialuronic sunt o alta modalitate de imbunatatire a aspectului tenului. In plus, acidul hialuronic este una dintre cele mai importante substante din organism si are rolul de a mentine aspectul tanar si sanatos. De aceea, nu este de mirare ca injectiile cu acid hialuronic sunt printre cele mai solicitate proceduri cosmetice de infrumusetare la Clinicile VioDent, iar acidul hialuronic este un ingredient al cremelor, mastilor faciale si serurilor. Acidul hialuronic are un rol important in pastrarea pielii hidratate, cu un aspect neted si ferm.

Din punct de vedere cosmetic, acidul hialuronic se foloseste ca element principal in tratamentele cu efect de remodelare faciala si de marire a buzelor. Utilizat ca injectii, acidul hialuronic are un rol major in estomparea si umplerea ridurilor faciale.

Conform experientei cu pacientii, medicii de la Clinicile VioDent au observat ca injectarea cu acid hialuronic functioneaza foarte bine pentru incetinerea si acoperirea semnelor imbatranirii si totul se datoreaza reducerii aspectului pliurilor si al ridurilor faciale cauzate de inaintarea in varsta.

Asadar, daca iti doresti sa sti care sunt preturile pentru injectare cu botox si acid hialuronic, programeaza-te pentru o evaluare la una dintre Clinicile VioDent!

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *