Muntii Ciucas (coordonate pe paralela de 45, 31 N). Este un masiv in Carpatii de Curbura (aproape de Cheia, Prahova). Mai sunt:
a. Ciucasul din Baile Tusnad (coordonate pe paralela de 46, 08 N)
b. Ciucsangeorgiu din Harghita (coordonate pe paralela de 46, 18 N)
c. Ciucea, Cluj (coordonate pe paralela de 46, 57 N)
d. Ciuchici, Caras – Severin (coordonate pe paralela de 44, 56 N)
V-ati prins deja? Si nu e totul.
In burgala (bulgara), CIUC inseamna CIOCAN. Si cu siguranta nu noi de la ei, ci ei de la noi preluare. Dovada o fac localitatile de mai sus, localitati ce poarta radacina “CIUC”. Si mai este o dovada la romani: maCIUCa, maCIUlie, adica sora vitrega a ciocanului.  Mai exista in limba romana si expresia “CIUCA BATAILOR” care de asemeni face referire la ciocan. Si mai numim partea pasarilor cu care bat in ceva sa sparga, CIOC. Sunetul pe care il produc bataile in usa este reprezentat in romana prin “cioc, cioc”. Deci este o chestie impamantenita adanc in traditia romana. Problema se pune de ce am da numele de CIOCAN unui munte si respectiv localitatile care au preluat numele.
Solutia mi-a dat-o tot limba romana, gratie careia avem acces pana in maruntaiele timpului. Este o expresie des folosita de romani, si numai de ei, care exprima lovitura. Ea este “Iti F_T una!”.A mi se ierta cuvantul “una”. Dar de ce F_T si nu “Iti masturbez una peste ochi!”, sau “Iti trag o capra de nu te vezi!”, daca tot e vorba despre o vulgaritate. Pai pentru ca exista o retea lingvistica care se comporta precum o sarma, se infasoara in jurul adevarului.

Creaza un fel de labirint, in care numai nativii romani pot patrunde datorita initierii prin care au trecut, nascandu-se aici. Conexiunea se face cu “penisul”, adica cu FALUSUL, adica cu numele  OMPHALOS care insemna”BURICUL PAMANTULUI”. La Sfinxul din Bucegi exista un asemenea FALUS, din piatra. Exista intregi culte religioase care slavesc falusul. Sarmanii saraci, nu stiu macar despre ce e vorba. Si penisul, da, are forma de ciocan, de unde si nickname-ul de “ciocan” pentru penis.
Gabriela (si ii multumesc pentru comentariul in care ne-a vorbit despre Ciucas pentru ca datorita ei mi-a plecat gandul) spunea ca exista megaliti in Ciucas infatisand 5 specii, din care una reptiliana si una umanoida. Incrucisarea speciilor sau perpetuarea unui specii se face tocmai prin intermediul “obiectului” sus-amintit. Asta daca nu e clonare. Doar ca clonarea nu ofera puritatea unui act de creatie. Dar nu e numai atat, pentru ca nu erau aia nebuni sa cheme un masiv de munte asa doar pentru ca te folosesti de treaba cu pricina. Este vorba tocmai de PRIMORDIALITATE. Am citit undeva, cu niste timp in urma, ca Romania a fost un mare laborator. Si iata-ne astazi, surprinsi de tara in care credeam ca stim totul despre ea, de care ne era rusine cu anumite nume si cuvinte.
Restul, fiecare trage concluzia pentru el! Nu uitati, paralela de 45. Va mai vand un pont: Templul de la Sinca Veche este pe coordonatele 45 grade 45 minute 45 secunde latitudine N. In cap !!! Pace!

By andrei

Related Post