Containerele sunt unele dintre cele mai avantajoase solutii in cazul in care ai nevoie de anumite spatii pe care sa le folosesti in diverse activitati. 4box este magazinul in care vei regasi o diversitate de variante de containere, de la cele pentru fose septice, containere modulare, pentru birou, pana la cele sanitare, de paza sau pentru un santier. Opteaza pentru alegerea dintr-o gama larga de produse, unde poti colabora cu oameni specialisti pe aceasta ramura, intrucat sa ai parte doar de calitate si diverse avantaje.

Proces eficient

Echipa noastra realizeaza containerele printr-un proces foarte eficient, unde respectarea pasilor este un aspect esential. Pana la rezultatul final, indiferent de tipul de container comandat, se acorda o atentie deosebita tuturor etapelor: planificarea, materialele folosite, imbinarea elementelor, sudura, transportul si etansarea. Toate acestea asigura o calitate superioara produselor pe care le oferim.

Folosesti in orice context

Containerele pot fi folosite in diverse contexte, de la ateliere, spatiu de birouri, pana la sediu pentru firma. Spre exemplu, modelul de containere modulare poate fi utilizat pentru diverse scopuri, acestea fiind fie simple, fie in ansamburi, unite, fara pereti despartitori sau de diverse compartimentari, intrucat se pot adapta multor cerinte.

Structura rezistenta

Aceste produse se dovedesc a fi foarte rezistente, intrucat structura folosita preponderent este cea din metal, cu protectie anticoroziune, cadrul metalic fiind vopsit cu un tip de vopsea speciala. Acoperisul este constituit din tabla zincata dulbu faltuita, traverse, folie hidroizolatoare, vata minerala si pal melaminat. Iar peretii sunt destul de grosi, cu usi metalice si cu geam termopan. Podeaua are o structura tot din metal, iar instalatia electrica este de calitate.

Diverse optiuni

Magazinul nostru iti pune la dispozitie neumarate optiuni din care poti alege, intrucat dorim sa ne adaptam solicitarilor diverse ale clientilor nostri. Putem aduce in vedere containerele de birou, paza, santier sau containere modulare, flatpack, tehnice, comerciale. Insa lista poate continua, astfel ca te invitam pe site-ul nostru pentru a o vizualiza, intrucat te asiguram ca vei gasi ceva de care sa fii multumit.

Comanda direct

Nu mai pierde timpul pentru a te duce in diverse locatii, intrucat poti avea parte de o experienta de cumparare mult mai eficienta prin intermediul magazinului nostru online. Astfel ca in locul timpului pierdut pe drumuri, poti vizualiza ofertele de produse si din confortul canapelei tale. Plaseaza comanda direct de pe site, beneficiind de mai mult timp in care poti intreprinde activitatile tale prioritare.

Seriozitate si promptitudine

Fiecare solicitare pe care o primim o tratam cu maxima seriozitate, intrucat clientii nostri pot beneficia de cele mai bune produse, realizate de catre oameni profesionisti si specializati. Alege sa colaborezi cu noi datorita promptitudinii de care dam dovada, dar si pentru orientarea catre multumirea clientilor.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *