Piata imobiliara este intr-o continua expansiune, insa si schimbare, in sensul ca periodic pot aparea fel si fel de reglementari de care sa se tina cont. Totusi, pentru mai putine griji, mai bine apelam la experti in cadastru, care au cunostintele necesare si stiu cum sa se adapteze la fiecare context in parte, astfel incat sa fie rezolvate toate problemele cu care se confrunta clientii. In plus, oricine va avea aici parte de mai multe plusuri mari care merita a fi descoperite.

Ai nevoie de experti in cadastru? Tocmai i-ai gasit pentru ca la EuroSurvey stii ca esti pe maini bune in conditiile in care specialistii de aici dispun de o experienta foarte vasta. Acestia au cunostintele necesare, cunosc foarte bine piata, dar si partea legislativa, astfel incat sa poata pune in practica cele mai bune servicii. E nevoie sa apelam la acesti specialisti in mai multe contexte, astfel ca impreuna le vom descoperi pe unele dintre cele mai importante.

Cu alte cuvinte, atunci cand va pregatiti pentru orice tip de proiect imobilier, in primul rand, aveti nevoie de experti in cadastru pentru ca acestia se vor ocupa, printre altele, si de documentatia cadastrala, in cazul in care aceasta nu este deja inscrisa in cartea funciara. Totodata, partea legislativa se adapteaza ocazional, motiv pentru care documentatia poate nu mai este la curent cu ultimele noutati. Situatia se poate complica atunci cand exista o suprapunere cu cel putin un vecin, astfel ca nu e nevoie sa avem parte de fel si fel de batai de cap cand solutiile pot fi gasite imediat.

Totodata, serviciile oferite de Euro Survey pot fi de folos si in cazul in care intentionati sa ipotecati orice tip de imobil, fie ca vorbim de apartamente, case, terenuri separat sau impreuna, fie daca intentionati sa le instrainati. La edificarea ficarei constructii este nevoie de inscrierea acesteia in cartea funciara, iar daca se doreste dezmembrarea sau alipirea unui imobil la unul deja existent, din nou, se poate apela la experti in cadastru care sa gestioneze situatia mult mai rapid. Sunt multe cazuri in care poate fi nevoie de institutirea unei servituti de trecere, asemenea situatii fiind intalnite in special in cazul terenurilor aflate in apropierea marilor orase ale tarii.

De asemenea, un imobil poate fi repozitionat fara sa fie nevoie de modificarea formei sau suprafetei si pot exista situatii in care institutiile financiare sa solicite efectuarea unor relevee interioare care nu au fost pana acum intocmite. Apeleaza la EuroSurvey si atunci cand aveti nevoie de radierea unei constructii din cartea funciara pentru ca prin ajutorul oferit totul e mult mai simplu, mai comod si lipsit de griji.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *