Fie ca ai o gradina compacta sau cu dimensiuni mai generoase, fie o livada, exista o multime de cazuri in care ai putea avea nevoie de pompe de stropit intrucat acestea fac ca munca sa fie mult mai usoara. Asadar, unelte-export.ro vine cu o multime de propuneri, pentru toate nevoile, iar aparatele iti vor fi de folos atunci cand vrei sa tratezi frunzele plantelor, fie pentru curatarea acestora de praf sau pentru a folosi insecticid in cele mai bune conditii.

Primul criteriu

In primul rand trebuie sa se stabileasca modul de alimentare al aparatelor, pentru ca unele functioneaza pe baza de combustibil in timp ce altele sunt electrice, fie pot fi alese unele manuale. Astfel, in functie de preferinte, asteptari si de bugetul alocat se poate alege pompa de stropit potrivita.

Care sunt conditiile?

In al doilea rand, conteaza foarte mult nivelul de explotoare, intrucat unele aparate sunt special concepute pentru a fi folosite ocazional, mai mult ca un hobby, in timp ce altele sunt profesionale. Totusi, se gaseste si o categorie de mijloc, cele semiprofesionale care sunt foarte populare, iar cele electrice castiga tot mai mult teren intrucat sunt eficiente, ajuta la protejarea mediului inconjurator, pot acoperi suprafete de pana la 2000 de metri patrati, iar zgomotul este minim.

Substantele permise

De asemenea, anumite modele permit pulverizarea lichidelor, in timp ce altele doar pulbere, asa ca este important sa fie stabilit acest detaliu de la inceput si conditiile in care aparatele urmeaza a fi folosite. Conteaza si presiunea, dar si distanta adusa de pompa, pentru ca nevoile difera de la un caz la altul, astfel ca de cele mai multe ori sunt alese cele de pana la 4 bari, iar distanta de ideala este de pana la 10 metri pe plan orizontal si 5 metri pe partea verticala.

Detalii importante

Daca apelezi la unelte-export.ro vei constata faptul este esentiala si capacitatea acumulatorului, dar conteaza si accesoriile de care sunt insotite aparatele. Cu siguranta oricine isi doreste sa evite situatiile neplacute in care acumulatorul ramane fara bateria, astfel ca procedurile trebuie oprite pana la incarcarea acestuia. Nu trebuie omisa nici capacitatea rezervorului care poate sa varieze, insa in majoritatea cazurilor 20 de litri este mai mult decat suficient. In acelasi timp, se recomanda si acordarea atentiei asupra duzei intrucat prin intermediul acesteia lichidele pot fi imprastiate in mod mai eficient, unele cu jet plat fiind incluse in pachet, in timp ce altele trebuie achizitionate separat, insa costurile sunt accesibile.

Asadar, daca vrei sa fii sigur ca vei lua cea mai buna decizie atunci cand alegi pompe de stropit, cu siguranta, este impotant sa tii cont de informatiile amintite anterior intrucat acestea vor fi utile tututor celor care nu au cunostinte in domeniu.

By andrei

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *