Linoleumul nu lipseste din nenumarate cladiri, indiferent ca este vorba despre locuinte, birouri sau institutii, fiind popular datorita esteticii sale, dar si datorita avantajelor aduse. Asadar, poti sa dai click aici pentru a afla mai multe despre istoria acestuia si despre performantele sale. Totul a inceput la milocul secolului al XIX-lea, cand un fizican francez a efectuat mai multe experimente si intamplator a constatat ca aceasta este o solutie ideala pentru a acoperi podelele pentru mentinerea caldurii. Intre timp, linoleumul a fost adoptat in intreaga lume, insa, in ultimii ani, si-a pierdut din popularitate in mediul rezidential, fiind insa adoptat pentru alte conditii, precum magazine, cladiri de birouri etc. Asadar, astazi poate fi ales tarkett medical care este ideal in spitale, clinici, cabinete stomatologice si nu numai, intrucat asigura conditii optime si un raport calitate – pret ideal.

Indeplinirea cerintelor

Institutiile medicale trebuie sa indeplineasca mai multe cerinte pentru a putea primi toate aprobarile de care au nevoie pentru a putea fi puse in functiune, iar calitatea podelei este unul dintre criteriile importante, criteriu pe care tarketul medical il depaseste fara probleme.

Preturi accesibile

In acelasi timp, poate ca unul dintre cele mai mari avantaje e reprezentat de faptul ca preturile sunt accesibile in comparatie cu alte optiuni. Raportul calitate – pret este ideal, iar tarifele se calculeaza in functie de dimensiuni si cerinte, insa acestea se vor pastra intotdeauna la valori minime.

Usor de montat

Un avantaj important este reprezentat de faptul ca tarkettul medical se instaleaza cu usurinta spre deosebire de alte tipuri de podele, printr-o metoda simpla, care nu permite acumularea de praf, gunoaie si microbi pe margini, fiind foarte sigur chiar si pentru salile de operatii sau cele in care regulile sunt mult mai stricte.

Prezentare ideala pe termen lung

In acelasi timp, durata medie de viata a acestui tip de podea este de 30 de ani, insa de multe ori se poate depasi chiar si pragul de 40 de ani, astfel ca alte tipuri de podele nu reusesc sa ajunga la aceasta performanta.

Intretinere simpla

Mai mult, durata de viata poate fi prelungita considerabil datorita faptului ca regulile cu privire la intretinere sunt foarte simple si pot fi puse in aplicare fara batai de cap, astfel ca poti sa dai click aici pentru a afla mai multe.

Reciclarea tarketului

Unul dintre cele mai sensibile subiecte la ora actuala este legat de protejarea mediului inconjurator, fiind o preocupare in toate conditiile, dar tarketul medical sta foarte bine si la acest capitol intrucat la confectionarea sa nu sunt folosite proceduri complexe, care sa aduca un grad ridicat de poluare. In acelasi timp, acesta poate fi si reciclat, astfel incat mediul nu este afectat in nici un fel.

By andrei

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *