In organismul uman, anumite vitamine se gasesc in cantitati reduse in alimentele consumate. E important sa intelegem ca acestea sunt substante organice de neinlocuit pentru viata, pe care organismul nu le sintetizeaza deloc sau le sintetizeaza in cantitati mici si insuficiente. Pentru ca de multe ori alimentatia nu asigura vitaminele necesare este primordial sa apelam la ajutorul pe care il ofera complexul de multivitamine si minerale de la Go Vita, Complete One.

Suplimentul alimentar, Complete One multivitamine si minerale de pe magazinul online Go Vita ne poate asigura aportul de vitamine absolut necesar fiecaruia dintre noi, nu doar sportivilor sau persoanelor care desfasoara activitati fizice sau intelectuale intense.

Traim intr-o perioada in care poluarea a devenit o problema din ce in ce mai serioasa, iar stresul, alcoolul, nicotina, cofeina, aditivii alimentari si alte substante chimice ajung sa ne afecteze tot mai mult sanatatea.

Vitaminele sunt substante indispensabile pentru cresterea si dezvoltarea organismului, pentru vitalitatea si mentinerea unei stari generale bune. Unele vitamine au rolul de a regla procesele biochimice, altele sunt componente ale unor sisteme enzimatice implicate in metabolismul celular, iar alte vitamine ne influenteaza in mod direct diverse functii ale organismului. In plus, o data cu cresterea intensitatii activitatii fizice creste si necesarul zilnic de vitamine, astfel, consumul de suplimente alimentare devine absolut necesar.

Functionarea normala a organismului necesita pe langa vitamine si prezenta substantelor minerale. Un aport ridicat de vitamine are nevoie si de cresterea necesarului de minerale si din acest motiv se recomanda sa administram un complex de multivitamine si minerale.

Complexul de multivitamine si minerale de la Go Vita, Complete One contine majoritatea vitaminelor dar si mineralele de care are nevoie organismul pentru o buna functionare. Aceasta formula este special conceputa, iar vitaminele si mineralele sunt cu absorbtie lenta pentru a putea fi asigurat un nivel sanguin constant de vitamine. In caz contrar, produsele cu vitamine si minerale cu absorbtie ridicata vor fi eliminate rapid, odata cu urina.

Un alt avantaj al acestui complex de multivitamine Complete One de la Go Vita il reprezinta faptul ca ele contin si substante lipotrope care impiedica depozitarea grasimilor in ficat. Aceste substante ajuta la sinteza hepatica de lecitina si mentin colesterolul in forma solubila, astfel ca impiedica cresterea concentratiei de colesterol in sange.

Pe de alta parte exista si multivitamine care contin enzime digestive sau acid glutamic care reduc senzatia de oboseala, imbunatatesc capacitatea de concentrare si diminueaza extenuarea psihica. Totodata, au un rol esential in starile depresive si ajuta la combaterea alcoolismului si la accelerarea vindecarii ulcerelor.

In final, subliniem ca toate produsele comercializate de magazinul online Go Vita respecta toate normele de calitate, iar furnizorii sunt alesi cu maxima atentie.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *