De cele mai multe ori, epilarea este cunoscuta ca fiind o procedura dureroasa. Variantele clasice cu aparatul de ras de unica folosinta, cu ceara sau cu epilatorul electric sunt cu adevarat unele care nu reusesc sa faca procesul unul mai placut, ci din contra. Mai mult decat atat, exista anumita parti ale corpului care sunt mai sensibile la durere, motiv pentru care trebuie sa le acorzi mai multa atentie si rabdare. Cu toate acestea, pentru a evita durerea, femeile pot apela la epilarea definitiva inghinal, care sa le rezolve problemele cu parul nedorit pentru o perioada foarte lunga de timp.

Cea mai indicata varianta de epilare pentru zona inghinala

Epilarea definitiva este considerata a fi cea mai eficienta solutie pentru persoanele care doresc sa se epileze inghinal. De ce? Pentru ca celelalte metode de epilare presupun un oarecare disconfort si o durere in timp ce, daca vei alege epilarea definitiva cu laserul atunci tot ce vei simti vor fi cateva piscaturi. Astfel pentru o zona atat de sensibila este indicat incercam varianta care nu ne-ar provoca neplaceri de nici un fel.

Tehnologie eficienta

Tehnologia e-light este atat de sigura, incat rezultatele pe care le vei obtine cu ajutorul ei sunt net superioare tuturor celorlalte variante de epilare pe care le stii deja. Astfel, vei obtine o piele fina si extrem de catifelata, fara sa trebuiasca sa treci prin iritatii, infectii sau rani deschise care ar putea fi provocate de procesul de epilare. Specialistii de la Eva Salon vor avea grija ca pe parcursul sedintelor de epilare sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie, pentru ca tu sa te simti in siguranta si bine ingrijit.

Investitie in tine pe termen lung

Desi ar putea parea mai costisitoare la inceput, epilarea definitiva este o solutie mult mai eficienta pe termen lung. Prin intermediul ei vei reusi, nu numai sa economisesti foarte multi bani, dar vei reusi sa salvezi si foarte mult timp pe care il vei putea umple cu orice altceva. Astfel, nu va mai trebui sa cheltui sume de bani in fiecare luna pe aparate de ras de unica folosinta, pe benzi de ceara sau pe crema de epilat, iar intr-o perioada foarte scurta de timp, vei observa cum investia ta in epilarea definitiva va fi recuperata.

Profesionalism si incredere in personal

La Eva Salon epilarea definitiva inghinal este unul dintre procesele caruia acordam o atentie deosebite. Avand in vedere faptul ca vorbim despre o zona extrem de intima, incercam de fiecare data ca cei care trec pragul salonului sa nu se simta niciodata stanjeniti. Epilarea inghinala este un procedeu care necesita foarte multa atentie, iar noi dorim sa facem din aceasta cateva momente placute si relaxare si calm.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *