Alegerea salonului pentru nuntă nu a fost niciodată mai ușoară, așa cum este acum, când ai la îndemână toate serviciile pe care vi le poate oferi Events Garden by Nabucco. Prin urmare, dacă locuiți în zona București-Ploiești și vreți ca anul acesta să vă organizați o petrecere de familie sau un eveniment corporate în Ploiești, acum aveți șansa de a beneficia de toate facilitățile pe care vi le oferim. Și pentru că semne bune anul are, iată că vă surprindem cu câteva vești care vă vor stârni interesul și care vă vor bucura în egală măsură ca pe noi. Un prim element de noutate de anul acesta este că, deși v-am obișnuit cu cele două săli de evenimente pe care le avem până în prezent, anul acesta mai venim cu încă trei.

În total, anul acesta vom organiza evenimente în cinci săli. Deci, dacă v-ați fi dorit să vă faceți nunta la noi, însă nu mai era nici una din cele două săli disponibile la data la care voiați, anul acesta sunt șanse mari să ca acest lucru să se întâmple. Vorbim de cinci săli complet dotate și modernizate, aidoma ballroom-urilor de nunți de mare prestigiu din țară. Așadar, fie că locuiți în București sau în Ploiești, acum aveți posibilitatea de a face din cel mai frumos moment din viața dumneavoastră o filă de poveste ce nu va fi uitată niciodată.

Așa cum știți, la Events Garden by Nabucco am reunit cei mai buni bucătari care sunt la noi în țară în acest moment, precum și cei mai bine pregătiți ospătari din țară. Iar pentru că nevoile dumneavoastră sunt mai presus de orice, ne vom asigura, indiferent de tipul de eveniment, că totul este așa cum vă doriți. Indiferent dacă vorbim despre o nuntă, un botez, o aniversare sau un eveniment corporate, la Events Garden by Nabucco avem grijă să vă răsfățăm cu cele mai bune meniuri, realizate de către un master chef priceput și servite de către cei mai iscusiți și descurcăreți ospătari.

Știm cât de important este să beneficiați de servicii complete și de calitate, de aceea, ne străduim în permanență să vă oferim ceea ce aveți nevoie, fără să vă faceți griji. Concret, trebuie doar să vă asigurați că data pentru care optați este liberă, iar dacă acest lucru este posibil, restul rămâne în grija noastră.

Rezervați-vă chiar acum o dată pentru anul 2022 sau chiar și pentru 2023 și lăsați totul în seama noastră, iar asta pentru că deținem resursele și experiența necesară pentru a vă răspunde tuturor nevoilor și necesităților.

Events Garden by Nabucco este locația de nuntă cu grădină din Ploiești în care nunta ta prinde mai mult contur și devine o poveste care nu se va uita niciodată! Alege-ne și nu te vom dezamăgi!

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *