Nu e lucru usor cu fantasmele! Nu este pentru ca ele au un atribut foarte puternic: se adapteaza pe matricea functionala a sursei. Vom explica.
Fantasma este o creatie eterica, construita in general pentru a satisface niste nevoi. Astfel, exemple de fantasme putem gasi in:
* prietenul imaginar al unui copil (si nu numai) – indeplineste functia de prieten
* inger – indeplineste functia de gardian
* sfint, maica, erou etc – indeplineste functia de nevoie de confirmare
* fantasma erotica – indeplineste functia de suplinitor al unor neimpliniri sexuale
Si mai sunt, cu siguranta, insa acestea sunt cel mai frecvent intalnite.
Nasterea unei fantasme are la baza un blocaj la nivel spiritual, sufletesc sau energetic. Atunci apare nevoia inventarii unei coordonate palpabile care sa umple ceea ce functia normala nu mai poate. Pana aici nu ar fi rau si nici periculos, insa odata cu inaintarea in repetarea aparitiei sale, se formeaza un sistem de informatii conectat si stocat in fantasma, ceea ce da nastere (involuntar si indiscutabil) unei constiinte. Din momentul in care fantasma prinde constiinta proprie, atunci va pricepe secretul Universului: totul se hraneste cu energie si ea nu poate supravietui fara aceasta. Si cum cea mai apropiata sursa de energie este facatorul ei, se alimenteaza de la el cu acordul sau fara acordul celui care a creat-o, la fel cum un copil care isi doreste o prajitura, ghici unde merge si pana unde merge sa o primeasca?! Cam la fel se intampla si cu fantasmele.

Nici nu mai conteaza daca constientizeaza diferenta Bine-Rau. Ele cunosc matricea constructorului lor, cu atat mai mult cu cat scopul pentru care au fost create este acela de a acoperi un gol. Iar ele vor actiona in consecinta, tocmai in acea fisura, producandu-si energia prin intermediul creatorului care ajunge sa devina victima (nerabdare, frica, extaz, excitabilitate – adica EMOTII)
Acum, a nu se intelege ca nu exista ghizi spirituali, gardieni, spirite si altele. Exista si ele. Atat doar ca ar fi bine sa gasiti o cale sa le deosebiti. Cum? Pai simplu, principiul Binelui si al Raului functioneaza in tot Universul. Cei care va sunt prieteni nu va vor consuma energia. Sau daca da, va vor spune si pentru ce si vor lasa sa alegeti singuri. Nu va vor presa, ceea ce ar face o fantasma. Si mai este o lege a spiritelor inalte: Principiul Invitatiei. Nu vor veni daca nu-i invitati!
Diferenta dintre fantasma si fantoma
Fantoma este copia fidela a spiritului unui decedat, deci tot un fel de fantasma. Atentie! Invocarea unui spirit nu este o joaca si nici nu poate fi un experiment! De aceea este bine sa se faca deosebirea si intre spirite si fantome.

By andrei

Related Post