Conform principiilor fizice, puterea generata prin utilizarea aerului la o presiune ridicata cu greu poate fi depasita de alte forte. Astfel, poate fi utilizata cu succes in rezolvarea a numeroase probleme din sfera blocajelor de la nivelul sistemelor de conducte si canalizari. In acest sens aparatele speciale pentru generarea unei presiuni crescute sunt absolut necesare si foarte utile. La Unilift Serv veti gasi o varietate de compresoare de aer configurate dupa mai multe seturi de nevoi, care vizeaza rezolvarea diferitor probleme. Cere oferta pentru compresoare de aer de la Unilift si beneficiezi de preturi avantajoase.

Ce este un compresor de aer?

Sunt mecanisme special configurate pentru a pompa aerul cu o putere foarte mare. Principiul de functionare este foarte simplu si implica micsorarea volumului gazului pentru a-i creste presiunea. Practic, aparatul comprima aerul, propulsandu-l in afara lui cu o viteza mult mai mare, de unde ii vine si numele. Astfel, presiunea generata poate fi utilizata atat pentru desfundarea sistemelor de conducte si canalizari, cat si pentru curatarea lor.

In ce situatii poate fi el util?

Exista numeroase cazuri care permit utilizarea unui astfel de mecanism. Foarte important este de stiut faptul ca la Unilift sunt disponibile doua tipuri de compresoare: industriale si profesionale. Asadar, fiecare poate fi folosit in scopuri diferite. In principiu, acestea sunt utile in cazul in care e nevoie de o forta mare pentru a impinge anumite materii. Astfel, in cazul sistemelor de instalatii sunt ideale pentru eliminarea reziduurilor, a mizeriei si a prafului de pe peretii conductelor, asigurand o curatare completa.

Cu toate ca utilitatea sa poate fi demonstrata in nenumarate situatii, se recomanda manipularea doar de catre specialisti care stiu sa ii adapteze functiile la fiecare context. Aceasta nu este doar o masura de siguranta, ci si una de eficienta. Altfel spus, este necesar sa stii cum sa setezi presiunea ideala in functie de problema cu care te confrunti. O valoare mult prea scazuta ar putea sa nu fie suficienta pentru a indeparta complet depunerile problematice, in timp ce utilizarea unei presiuni mult prea mari ar putea cauza deteriorarea structurilor si elementelor interne ale instalatiei.

De ce sa alegi variantele de la Unilift Serv?

In calitate de distribuitor de renume pentru produse profesionale destinate conductelor si sistemelor de canalizare, Unilift Serv vine cu o oferta de compresoare de aer de nerefuzat. Calitatea incontestabila a acestora este garantata de producatorii de top de la nivel international, ceea ce asigura o performanta ridicata. In plus, pentru a te asigura ca alegi cea mai potrivita varianta disponibila, in raport cu nevoile tale, poti apela la serviciul de consultanta specializata. Specialistii Unilift iti vor analiza cerintele si te vor ghida catre modelul cel mai potrivit in raport cu nevoile comunicate.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *