Fiecare dintre noi dorim sa ne odihnim in cele mai bune conditii, iar in acest sens avem la dispozitie cateva produse menite sa ne ajute, fiind importanta nu numai alegerea saltelei si a lenjeriilor de pat, intrucat acestea trebuie protejate, astfel ca este importanta si husa de saltea. Asadar, la CasaNewConcept avem la dispozitie cateva optiuni care merita luate in calcul, fiind aduse doar cele calitative produse de acest timp pentru a fi multumiti toti clientii.

In primul rand trebuie sa se aloce un anumit buget si sa se aleaga un material potrivit, intrucat cele mai putin calitative pot provoca mancarimi sau chiar alergii. Totodata, o husa pentru saltea este mai mult decat o simpla protectie, intrucat aceasta trebuie sa fie comoda si sa stimuleze odihna. Exista mai multe tipuri de astfel de huse, printre care si unele care sunt ca o lenjerie si care au rolul de a acoperi doar prima parte a saltelei. In schimb, majoritatea sunt cu elastic intrucat sunt foarte versatile, se potrivesc in toate conditiile, insa pot fi alese si altele care in loc de elastic au fermoar, confortul adus fiind acelasi intrucat nu se misca pe pat.

Alege bumbacul

Bumbacul este un material care se dovedeste a fi ideal intr-o multime de conditii, inclusiv si pentru husele de saltea, iar acestea absorb umezeala, nu intretin acumularile de praf si sunt mai dificil de patat decat cele confectionate din alte materiale. Totodata, aceste huse se dovedesc a fi ideale vara atunci cand temperaturile sunt mai ridicate, dar pot fi alese si huse care sunt impermeabile pentru ca absorb si mai bine umezeala.

Fara alergii

Exista multe persoane care sufera de diferite alergii, iar simptomele pot fi deranjante in timpul somnului, caz in care se pot alege husele antialergice, pentru ca semnele sa fie tinute in frau si sa creasca considerabil confortul.

Bambusul – cea mai grozava alegere

Fibrele din bambus nu sunt folosite doar la confectionarea lenjeriilor de pat, ci si a huselor, iar acestea sunt foarte usoare si bine aerisite, fiind ideale pentru persoanele cu pielea sensibila, in special copiii.

Diferite culori

La CasaNewConcept sunt disponibile cateva propuneri, iar acestea pot fi din mai multe culori si nu numai albul clasic, astfel ca utilizatorii au ocazia de a alege dintre albastru, roz, maro, verde, galben si multe alte nuante, astfel incat micile detalii sa faca diferenta.

Preturi mici

Preturile pentru aceste produse difera in functie de dimensiuni, intrucat unele huse sunt pentru o persoana, in timp ce altele pentru doua, astfel ca tarifele incep de la 64 de lei si pot ajunge la 69 de lei, fiind accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care oricine isi poate crea cele mai bune conditii in dormitor.

By andrei

Related Post