Cu siguranta, unul dintre cei mai mari angajatori din Bucuresti este Mega Image, avand peste 430 de unitati deschise si exista intentia de a se extinde si catre alte orase mari ale tarii precum Sibiu sau Iasi. Astfel, daca esti interesat de un loc de munca aici, trebuie sa stii ca vei avea parte de conditii bune de lucru, de numeroase avantaje si beneficii, alaturi de un salariu motivant. Poti accesa acum platforma Retaillium pentru a vedea care sunt locurile de munca disponibile si pentru a aplica, astfel incat sa fii mai aproape de jobul pe care il doresti.

Pregatirea CV-ului

Bineinteles, primul pas pe care trebuie sa il faci este pregatirea CV-ului, intrucat acesta este un scurt istoric al activitatii tale care va fi analizat de catre angajator pentru a determina daca esti un candidat ideal pentru pozitia cautata. Ulterior vei fi chemat la un interviu si acesta este momentul critic, in care trebui sa faci o impresie cat mai buna, pentru a-ti creste sansele de a fi angajat. Exista numeroase solutii in acest sens, iar unul dintre principalele avantaje aduse de Retaillium e reprezentat de faptul ca ai ocazia de a-ti edita CV-ul ori de cate ori doresti, motiv pentru care acesta va putea fi adaptat pentru fiecare data cand vei aplica pentru un nou post.

Atitudine

Aceasta este cea care conteaza foarte mult in momentul in care mergi la interviu si trebuie sa ai grija sa nu spui niciodata lucruri negative referitoare la fosti angajatori, intrucat acesta este un mare semn de intrebare si poate fi un semnal de alarma pentru angajatori ca nu esti cu adevarat profesionist.

Aplica de mai multe ori

Putini stiu, dar daca vrei sa te angajezi la Mega Image este ok sa aplici de mai multe ori pentru acelasi post daca va fi eliberat ulterior. Daca nu esti angajat din prima nu trebuie sa renunti, asa ca poti urmari ulterior activitatea pentru a vedea urmatoarea pozitie si, in cele din urma, cine stie, poate tu vei fi urmatorul angajat.

Experienta

Ai putea intocmi o lista cu abilitatile pe care trebuie sa le ai atunci cand vrei sa lucrezi la Mega Image, de la gandire rapida, luarea imediata a unor decizii, bune abilitati de comunicare, folosirea calculatorului si nu numai si determi care sunt cele la care nu stai cel mai bine si vei lua masuri in acest sens.

Cu alte cuvinte, Retaillium reprezinta locul ideal catre care te poti orienta pentru a obtine un loc de munca la Mega Image sau in cadrul a diferite alte companii, intrucat aici gasesti cele mai noi posturi eliberate si esti mult mai aproape de angajator, avand posibilitatea de a fi luat in vizor de catre acestia.

 

By andrei

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *