Am stat putin in balanta daca sa public articolul asta sau nu?! Este o informatie greu digerabila, care poarta cu sine o incarcatura periculoasa de intrebari, cu atat mai mult istorii. Articolul este, de fapt, un copy/paste din cartea Montauk revizitat – aventuri in sincronicitate, capitolul purtand numarul 33 (WILSONI-I, COPII AI LUNII). Daca va fi fost dat sa cititi asta, inseamna ca asa a fost sa fie! Multi contesta cartea si, fie vorba intre noi, de ce nu ar face-o ?!
” In capitolul referitor la clanul Wilson am afirmat ca fratii Wilson erau sterili, lucru semnificativ pentru cei familiarizati cu magia. Sterilitatea este legata de subiectul nasterilor din fecioare.
Spre surpriza mea, in timpul acestei investigatii am descoperit ca nasterile din fecioare sunt un fapt dovedit stiintific, si nu doar un miracol amintit de Biblie. Ele sunt destul de comune si apar din cand in cand in ziarele de me­dicina. Exista destui oameni obisnuiti care au auzit de asemenea intamplari iesite din comun, dar majoritatea nu cunosc nimic. De-a lungul vietii mele, am auzit numeroase dezbateri legate de divinitatea lui Iisus. Daca aspectul despre care vorbim ar fi cunoscut de toata lumea, sunt sigur ca dezbaterile respective s-ar fi purtat in cu totul alti ter­meni. Sper ca acest lucru sa se intample o data cu aparitia acestei carti. Informatiile care urmeaza mi-au fost furnizate de doamna X si contravin uneori stiintei medicale, dar au la baza doctrina ezoterica (din pacate, medicii oficiali nu sunt antrenati sau calificati sa treaca dincolo de planul fizic). Cei interesati de aspectele pur biologice pot consulta orice bi­blioteca specializata in medicina
.
Sterilitatea la gemeni indica o nastere dintr-o fecioara.
Nasterea din fecioara este rezultatul unei copulatii interdimensionale si conduce la ceea ce se numeste un Copil al Lunii sau un Copil al Sexului. Copilul este intotdeauna steril.
La nivel fizic, o fecioara (si chiar si celelalte femei) poate ramane insarcinata fara sa stie cum. Acest lucru este rezultatul unei proteine masculine latente care exista in toate femeile, dar nu poate fi gasita decat printr-o anumita actiune de declansare. Este, de fapt, un acid care actioneaza la fel ca sperma, penetrand zona pellucida, un corp protec­tor care contine un saculet. Zona pellucida este foarte greu de penetrat. In caz contrar, orice spermatozoid mai vechi sau chiar orice alta substanta (cum ar fi sperma animala) ar putea patrunde in ea, declansand sarcina.
Sarcina normala se produce atunci cand inteligenta nativa (sau psihica) a celulei primeste un mesaj care ii spune ca afara se afla un spermatozoid care asteapta sa intre. In cazul in care conditiile biologice necesare sunt intrunite, accesul spermatozoidului este permis. In cazul unei nasteri dintr-o fecioara, proteina este activata si actioneaza la fel ca un spermatozoid, „pacalind” zona pe­llucida sa o confunde cu un spermatozoid.

De regula, copilul conceput printr-o asemenea procedura se naste dupa o perioada de sarcina de zece luni.
Proteina cu pricina este localizata in celulele originale ale corpului, opt la numar si aflate la baza coloanei verte­brale. Aici se afla sediul lui kundalini si prima baza fizica a vietii, in care spiritul s-a unit la inceput cu materia. Cele opt celule sunt juxtapuse intr-o forma geometrica alcatuita din doua piramide. Patru dintre ele alcatuiesc o piramida sau un tetraedru, iar celelalte o alta piramida, dar cu susul in jos. Cele doua tetraedre se intersecteaza. Intr-o sectiune bidi­mensionala, imaginea rezultata este Sigiliul lui Solomon, mai bine cunoscut sub numele de Steaua lui David.
Aceasta structura geometrica contine intreaga intelep­ciune a universului si poate fi stimulata fizic sau electro­magnetic (tot acesta este punctul in care baietilor din Montauk li s-au facut incizii dupa rapire). Aceasta structura in forma de tetraedru este penetrata de catre magicianul care doreste sa creeze un Copil al Lunii. Constiinta acestuia sau energia sa psihica/sexuala (de natura electro­magnetica) activeaza proteina latenta din centrul celor doua tetraedre suprapuse si trezeste energia kundalini in zona pellucida. Se creeaza astfel un copil magic.
Perioada de timp in care se realizeaza acest act magic trebuie sincronizata perfect si mai exista si alti factori de care trebuie sa se tina seama. Nu ne vom ocupa de ei, dar trebuie sa mentionam totusi ca aceasta este metoda prin care poate fi creat fie un Christ, fie un Anticrist. Este, de asemenea, posibil ca in acest „joc” al creatiei sa intre si un al treilea aspect, in afara magicianului si a mamei. Spre exemplu, magicianul poate fi un vehicul pentru Sfantul Duh sau dimpotriva pentru o forta sinistra, malefica.
Asa cum sugeram mai inainte, majoritatea scolilor mis­terelor de pe aceasta planeta isi fac o adevarata profesie din acest gen de operatii. Nu ne propunem aici sa analizam diferitele motivatii si scenarii care stau la baza actiunilor acestora. Este suficient sa stim ca nasterea Copiilor Lunii este un subiect serios, cu repercusiuni foarte vaste. Echilibrarea energiei christice cu ajutorul energiei anti­cristice este strict legata de subiectul timpului si de blocarea noastra intr-o anumita zona temporala.”
Asa sa se explice legendele la indigo ale marilor Zei nascuti din fecioara? Indiferent de raspuns, un lucru e cert: exista niste neni pe planeta Pamant care sunt cu cel putin cateva milenii in avans fata de publicul larg. Succes! Fiti tari!
P.S. Am publicat articolul pentru ca am avut un vis in care cautam pe cineva intr-o cladire, iar numarul intrarii era numerotat cu 33 si 96 (sau 88). A doua zi am citit capitolul ce purta numarul 33.

By andrei

Related Post