Muzica live se dovedeste a fi o adevarata necesitate in cadrul oricarei nunti iar aceasta este dificil de imitat de catre un DJ, astfel ca o formatie aleasa cu inspiratie va crea o atmosfera dorita si va garanta reusita ceremoniei. Este important ca invitatii sa nu se plictiseasca si sa se ridice de pe scaune, iar aceasta performanta poate fi asigurata doar de catre o trupa cu o experienta bogata. In primul rnad, mirii trebuie sa discute si sa se hotarasca cu privire la catea detalii, daca doresc dans dupa masa, in timpul mesei sau mai tarziu, pentru ca nevoile si preferintele difera de la un caz la altul. Asadar formatia trebuie sa cante un anumit stil muzical pentru a putea reusi sa multumeasca pe toata lumea, iar daca nu vrei sa ai parte de surprize neplacute, te poti orienta catre Grand Music unde, cu siguranta, nu vei fi dezamagit de servicii.

Preturi

Intotdeauna trebuie avute in vedere si preturile, iar acestea pot varia foarte mult, in functie de nevoile si preferntele clientilor. Unii sunt multumiti cu o formatie care sa cante live pret de cateva ore, in timp ce altii au nevoie de trupe care sa cante non stop in fata unor audiente vaste. De asemenea, tarifele, bineinteles, vor fi influentate si de perioada anului intrucat in anumite momente, adica vara, tarifele sunt cele mai mari, pe cand la inceputul anului sunt organizate cele mai putine nunti, astfel ca preturile scad considerabil.

Live band vs. DJ

Aceasta este, probabil, cea mai comuna intrebare de pe buzele celor care se ocupa de organizarea unei astfel de ceremonii, insa in majoritatea situatiilor este ideal sa se apeleze la formatii nunta intrucat aceasta are mai mult impact, atat din punct de vedere vizual, cat si acustic, in comparatie cu un DJ, mai ales atunci cand numarul de invitati este unul ridicat. La capitolul pauze, de cele mai multe ori, o formatie va lua trei pauze a cate 15 minute toata noaptea, asta in conditiile in care nu exista mai multi solisti si clientii nu au alte cerinte in acest sens.

Totodata, o formatie cu o experienta bogata nu va impune niciodata limite cu privire la stilul muzical si reportoriu, bineinteles, doar atunci cand clientii au alte preferinte. De asemena, formatiile pot invata cateva cantece speciale la cererea mirilor, spre bucuria acestora, care acum au posibilitatea de a-si organiza evenimentul exact asa cum si-au dorit.

In plus, la Grand Music ai parte si de cele mai bune preturi, intrucat poti alege din doua pachete disponibile, cel Platinum si cel Diamond, la 2750, respectiv 3750 de euro, asa ca vei lua cea mai inspirata decizie si te vei bucura de o nunta ca in povesti.

By andrei

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *