Dacă erai în căutarea unei echipe care să te ajute cu organizarea unei ceremonii de înmormântare, ești în locul potrivit deoarece Beligi este alături de familiile îndurerate cu pachete funerare și servicii complete, care pot fi adaptate conform cu nevoile pe care le ai. Oamenii de la Beligi sunt pregătiți să te ajute oricând, iar experiența vastă din domeniu, seriozitatea, profesionalismul și implicarea de care dau dovadă sunt doar câteva dintre principiile pe care ne bazăm în colaborările cu clienții noștri. De asemenea, dispunem de un raport calitate-preț foarte avantajos, întrucât dorim să punem la dispoziție produse și servicii superioare tuturor clienților noștri. Ne poți contacta direct și poți beneficia de consultanță, fără a plăti în plus.

Pachete funerare complete

La Beligi vei putea alege dintre pachetele complete pentru ceremoniile funerare, care conțin servicii funebre complete, dar și produse necesare pentru organizarea ceremoniei așa cum se cuvine, fie că este cea de înmormântare, fie de incinerare. Astfel că avem în vedere pachetul economic domiciliu, unde echipa noastră va recupera corpul de la domiciliu sau azil, va manipula decedatul și vei avea inclus un sicriu economic, cruce din lemn, obținerea de acte necesare, procesul de îmbălsămare, depunerea la capelă, dar și produse de post, prosoape, dolii de piept și nu numai. Dacă ești interesat de pachetul economic spital, acesta include ridicarea din spital, manipulare, cruce, sicriu, transport, decontare CNPAS, produse de post, precum colaci, colivă, vin, pachete de pomană, prosoape, iar lista poate continua. Totodată, aducem în vedere și pachetul premium de înhumare, economic de incinerare sau premium de incinerare, care au incluse preluare de la domiciliu, asigurarea de cameră pentru pregătirea defunctului, cameră frigorifică, sicriu, constatarea decesului, îmbălsămarea și toaletarea corespunzătoare, eliberarea de acte, programarea incinerării și urnă pentru cenușă, respectiv aranjamente florale.

Servicii diverse

Oferim servicii funerare complete, cum ar fi constatarea decesului, serviciul de îmbălsămare care este recomandat prin lege pentru protejarea defunctului, sprijin în eliberarea documentelor necesare pentru declararea decesului, dar și pentru obținerea unui loc de veci, respectiv ajutor în organizarea parastaselor, pregătirea pachetelor și consiliere în organizarea ceremoniilor de înhumare.

Multitudine de produse

Avem și o gamă largă de produse necesare pentru ceremoniile funerare, cum ar fi modelele de urne pentru depunerea cenușii, confecționate din metal, sicrie complet echipate, premium, economice sau de lux, aranjamente florale cu flori naturale, în diverse modele cu multiflori, trandafiri, crizanteme, orhidee și nu numai.

Consultanță gratuită

În sprijinul familiilor îndurerate, oferim asistență telefonică de urgență în București și în Ilfov, dar și consultanță gratuită pentru organizarea ceremoniilor. Astfel că atunci când ai nevoie de ajutor specializat, nu ezita să apelezi cu maximă încredere la echipa Beligi deoarece îți stăm la dispoziție cu cele mai bune soluții.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *