Pe piata de saltele de pat sunt doua tipuri de saltea populare: Saltele memory foam si saltele obisnuite. Saltelele obisnuite le gasim in mai toate dormitoarele clientilor care vor doar o saltea potrivita pentru patul lor. Saltelele cu memory foam le vedem in casele celor care stiu cat de important e un somn odihnitor si cat de importanta este postura corpului nostru in timpul noptii. Prin ce se deosebesc de cele obisnuite? De la inceput stim ca greutatea corporala va fi distribuita uniform, materialele din care sunt fabricate sunt de cea mai buna calitate, nu provoaca alergii, sunt antibacteriene. In functie de fermitatea pe care o au, saltelele cu spuma memorie vor asigura un confort ridicat indiferent de tipul de pat pe care vor fi folosite.

Ceea ce individualizeaza o saltea memory foam este spuma speciala, de cele mai multe ori din poliuretan, o spuma cu celula inchisa, care se comprima si se decomprima lent. Toate saltelele cu acest tip de spuma sunt moi si placute la atingere, ai nevoie de cel mult 7 cm pentru stratul de memorie la o saltea din aceasta categorie. Rezistente in timp, variantele de tip Saltele memory foam tin de cald iarna, se adapteaza perfect la forma corpului nostru, nu e nevoie sa mai schimbam pozitia in timpul somnului, de aici si numarul mai mare de ore de somn profund. Presiunea exercitata asupra corpului si a musculaturii este foarte mica, circulatia sangvina este excelenta pe toata perioada noptii, coloana vertebrala este relaxata si sustinuta mereu cu astfel de saltele memorie de calitate.

Domusflex Venetia-memory-foam-ergonomice

Alta diferenta fata de o saltea obisnuita este data de adaptarea la temperaturile corporale. Asta inseamna ca, in functie de cat de cald este corpul nostru, salteaua respectiva nu ne va da senzatia de incingere peste masura mai ales vara sau iarna, cand e foarte cald in camera. Greutatea utilizatorului este transferata pe suprafata saltelei in mod uniform, la schimbarea pozitiei salteaua revine la forma initiala in zona in care a fost corpul nostru. Nu mai avem presiune pe umeri, membre sau solduri cu noile saltele memory foam de la magazinul online Noapte-Buna, amorteala de dimineata va fi istorie, mai ales ca intreg corpul va fi relaxat in timpul somnului relaxant.

Cele mai bune saltele pat spuma memorie au, pe langa stratul de spuma cu memorie cu densitate mare, si spuma poliuretanica, straturi de materiale termoregulatoare si chiar straturi TNT pe ambele parti ale saltelei. Componentele unor Saltele memory foam de la magazinul online Noapte-Buna sunt fixate prin matlasare in multe cazuri, aerisirea saltelelor este perfecta si se previne in acest fel prezenta oricaror acarieni la nivelul lor. Nu conteaza varsta utilizatorilor, o saltea cu spume cu memorie este recomandata pentru un somn odihnitor si o dimineata in care te simti plin de energie si uiti de durerile insuportabile de coloana sau de gat.

Ca sa inlocuiesti vechea saltea cu una care are spuma cu memorie poti apela oricand la echipa Noapte-Buna. Pe site-ul oficial vei gasi o Colectie de saltele memory foam de la Noapte-Buna de calitate superioara, saltele cu inaltimi variabile, de pana la 20 cm. Livrarea este gratuita in Bucuresti, se poate face si in toata tara, garantiile ajung si la 10 ani sau sunt nelimitate in cazul anumitor produse premium. Din pagina de produs se aleg usor dimensiunile potrivite, comanda se plaseaza prin telefon, e-mail, direct pe site, din pagina de produs. La cererea clientilor grosimile saltelelor pot fi ajustate, fiecare produs are review-uri, sectiuni de comentarii si note primite de la clienti printr-un sistem simplu de alocare a punctajelor.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *