Brodara este locul în care se contopesc tehnici tradiționale cu tehnologii moderne digitale în vederea realizării unor elemente ornamentale, numite broderii, atât pentru materiale textile cât și pentru o diversitate de materiale promoționale, precum: ecusoane, embleme, patch-uri, badge-uri și multe altele.

Ce este broderia?

Broderia reprezintă arta de a înfrumuseța materiale, obiecte de decor, articole vestimentare prin coaserea diferitor ornamente colorate în relief direct pe produs. Acest procedeu se bucură de o vastă istorie și tradiție și, de-a lungul timpul s-a prezentat sub diverse forme și tehnici. La începuturi, această metodă se realiza strict manual, iar femeile care reușeau să transforme orice țesătură într-o piesă unică, deosebită, erau considerate speciale dat fiind faptul că reușeau să atribuie un plus de valoare texturilor brodate. Astăzi, lucrurile au evoluat și în acest domeniu, i arta de a broda adaptându-se tehnologizării tot mai rapide. Astfel, datorită cererii tot mai mari pentru elemente brodate și din cauza numărului redus de persoane care au reușit să transmită mai departe această îndeletnicire, putem să ne bucurăm și de servicii broderie computerizată.

De ce să optezi pentru elemente brodate?

Broderia dispune de o multitudine de avantaje în comparație cu alte metode de aplicare ornamente. Pe lângă puterea de a înfrumuseța orice material textil, broderia dispune de o rezistență sporită în ceea ce privește uzura mecanică cauzată de spălări repetate sau de alți factori care afectează alte tipuri de decorațiuni textile. Mai mult decât atât, odată atribuit un ornament realizat în acest mod, orice articol sau material capătă instant o înfățișare deosebită, guvernată de rafinament, eleganță și bun gust. Acest lucru se datorează în special faptului că este un procedeu în care se investește mult, atât financiar, cât și din perspectiva resurselor umane, de efort și de timp. Din acest considerent, valoarea pe care o atribuie obiectului brodat este net superioară oricărui alt procedeu și, de asemenea, se atribuie nu doar obiectului, cât și posesorului.

Cum se plasează o comandă?

Procesul de comandă a broderiei este extrem de facil și la îndemâna oricui. În acest sens, pentru a putea beneficia de aceste servicii trebuie doar să completați un formular de comandă, care să conțină parametrii în care doriți să se realizeze broderia, plus datele de livrare. Astfel că puteți beneficia și de opțiunea în care vă realizați integral grafica broderiei ce urmează a fi aplicată, noi ocupându-ne strict de latura tehnică. În plus, pentru a vă asigura că produsul final îndeplinește toate condițiile pe care le doriți, puteți solicita o mostră în prealabil, în așa fel încât să puteți sesiza orice neregulă, iar noi să o putem remedia în timp util, fără a compromite întreaga comandă sau a prelungi timpul de livrare stabilit inițial.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *