Un reportofon poate fi util in nenumarate situatii, iar astfel de dispozitive nu trebuie sa lipseasca din arsenalul jurnalistilor si detectivilor. Exista o multime de modele, pentru toate nevoile si preferintele, iar cele mai populare sunt cele mai compacte si mai usor de folosit, ce presupun inceperea inregistrarii printr-o simpla apasare de buton.

Caracteristici

Intotdeauna este esentiala capacitatea bateriei, media fiind de circa 250 mAh, iar majoritatea aduc o autonomie de pana la 24 de ore, in timp ce multe includ doua microfoane, pentru a putea fi captate in cele mai bune conditii sunetele de pana la 10 metri distanta. Cu alte cuvinte, un reportofon iUni bine ales poate fi ideal pentru oricine intrucat ofera posibilitatea de a fi utilizat in mai multe conditii, precum inregistrarea unor conversatii fata in fata sau la telefon, dar si pentru supraveghere, avand dimensiuni compacte, astfel ca e foarte discret. In plus, utilizatorii au ocazia de a inregistra la diferite calitati, de la 32 kbs pana la 384 kbs, in functie de nevoi si preferinte.

Diferite functii

Bineinteles ca functia principala este de inregistare audio in cele mai bune conditii, insa un astfel de dispozitiv ofera utilizatorilor posibilitatea de a asculta inregistrarile, insa si de a asculta muzica preferata, intrucat poate fi folosit si pe post de MP3 Player, avand o memorie interna de circa 8 GB.

Unde gasesc?

Oricine poate alege un reportofon iUni din cadrul magazinului online cu acelasi nume, unde gama e foarte variata, pentru toate nevoile si preferintele, insa si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Mai mult, clientii beneficiaza de livrare gratuita prin curier la fiecare comanda in valoare de minim 499 de lei. Totusi, cei care isi doresc sa fie siguri de alegerea facuta, au ocazia de a testa produsele in cadrul showroom-ului din Bucuresti inainte de a le achizitiona.

By andrei

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *