După cum bine se știe, fiecare automobil iese din fabrică echipat cu un sistem de evacuare, însă puțini cunosc detaliile din spatele acestei componente. Ce este mai exact un sistem de evacuare activ? Pe scurt, este un sistem care modifică sunetul de evacuare al mașinii. În plus, poate fi multi-mod, oferind un efect de acustică sportivă, fără a adăuga o tobă de eșapament cu flux direct sau a face alte modificări.

Ce știi despre evacuare electronică THOR

Vrei ca vehiculul tău să se transforme într-un V8 autentic? Intra pe artforcars.ro și spune-le profesioniștilor ca ai nevoie de o evacuare electronică THOR. O carcasă metalică simplă care conține difuzoare puternice, un modul electric și o aplicație pentru smartphone îți vor transforma vehiculul într-o furie cu sunet legendar. Sistemul este compatibil cu orice vehicul modern ieșit după 2005 (CAN-BUS). Prin urmare, ca să-și poată sincroniza sunetul în funcție de pornire, relanti, turație și sarcină, sunt necesare informațiile primite prin rețeaua CAN a mașinii.

Sistemul de evacuare este opera mai multor echipe de programatori, mecanici și ingineri de sunet. Își actualizează biblioteca de sunete lunar, toate provenind din înregistrări live ale motoarelor consacrate. Ideea în jurul căreia se învârte echipa THOR este de a imita și de a reproduce sunetul evacuarilor sport de pe aceste supercaruri, cu acuratețe sporită. Produsele – dezvoltate în Germania și produse în Rusia – sunt oferite cu o garanție de 24 luni la modulul electronic și 12 luni la difuzoare.

Cum funcționează aplicația?

Descărcă aplicația THOR din App Store sau Google Play. Acum vei avea în față o flotă uriașă de mașini cu zeci de capodopere din industria producției auto de la nivel global. Poți asculta, cumpăra și integra orice sistem de evacuare reprezentat ca o pistă audio direct de pe smartphone. De asemenea, poți selecta, descărca, testa și instala un „nou sunet de evacuare” online, utilizând aplicația Thor și Bluetooth. Sistemul de evacuare THOR nu poluează, este complet personalizabil și include modurile City și Sport. THOR reprezintă un business dedicat soluțiilor multimedia și confortului auto, prezent de peste 11 ani pe piața din România.

ArtForCars – servicii profesionale de montare evacuări electronice THOR

Beneficiază de cel mai bun tratament oferit de echipa 𝐀𝐫𝐭𝐅𝐨𝐫𝐂𝐚𝐫𝐬. Motorul tău poate suna ca o adevărată mașină sport. Treci pe la atelierul lor de detailing auto ca să te convingi de seriozitatea și motivația cu care își mulțumesc clienții lună de lună. Profită și de alte servicii de cosmetizare auto: detailing interior și exterior, colantare, curățare tapițerie, instalare sistem multimedia, montare lumini ambientale și multe altele. Dacă ești pasionat de tuning, băieții sunt recunoscuți ca fiind cei mai buni în domeniu.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *