De fiecare data cand ajungi in Constanta in interes de afaceri ai nevoie de un loc de cazare potrivit, iar alegerea unuia nu este neaparat cea mai simpla sarcina. Totusi, mai bine te intersezi de procesul de rezervare camere la Casa Hrisicos pentru ca aiti te asteapta tot ceea ce iti doreai, dar si mai mult. Gasesti un concept unic in tara noastra, in care oaspetii sunt cei care isi controleaza toate detaliile legate de sejur direct de pe smartphone.

Istorie bogata

Nimeni nu trebuie sa fie pasionat de istorie pentru a aprecia Casa Hrisicos. Oaspetii, localnicii si turistii se pot bucura de o mica parte din perioada de glorie a anilor 1900, moment in care acest hotel a fost inaugurat. A devenit sediu de banca ulterior, insa dupa multe decenii Casa Hrisicos a revenit la origini si astazi reprezinta cel mai bun hotel de business din aceasta zona a tarii. Nu ai cum sa ratezi cladirea pentru ca din Piata Ovidiu este cea care se remarca cel mai mult. Si marii scriitori ai secolului trecut au fost atrasi si obisnuiasca sa treaca des pragul, fie ca vorbim despre Alexandru Vlahuta, I.L. Caragiale sau Barbu Stefanescu Delavrancea.

Conditiile ideale

Aici esti intampinat de 23 de camere care iti asigura conditiile ideale pe care si le poate dori fiecare oaspete. Atentia la detalii chiar face diferenta, astfel ca te asteapta perne cu puf hipoalergice, saltele ortopedice cu topper, fotolii din piele, podea din parchet de bambus, mobila de cea mai buna calitate, dar si libertatea de controlare a tuturor detaliilor legate de sedere direct de pe telfon.

In apropierea punctelor care conteaza

O alta atractie este chiar amplasarea acestui hotel intrucat atunci cand alegi sa te cazezi aici esti chiar in centrul actiunii. Casa Hrisicos te asteapta langa muzeul de Istorie si Arheologie, la o distanta de numai 7 minute de acvariu si de cazinou. De aici faci 10 minute pana la plaja si port, dar esti si foarte aproape de centrele de business din oras.

Tehnologia impletita cu traditionalul

Hotelul dispune de 23 de camere care asigura tuturor oaspetilor conditiile ideale. Aici receptia este fara personal, fiind mutata in mediul virtual, motiv pentru care nici macar check in-ul si check out-ul nu se mai fac fizic. Cartelele din plastic pentru deschiderea usilor sunt generate acum direct in aplicatie, iar pentru comunicarea directa cu personalul avem la dispozitie mai multe canale, chat-ul, emailul sau telefonic. Si platile sunt efectuate doar online in deplina siguranta, urmand ca la final factura sa fie trimisa direct pe email. La Casa Hrisicos te cazezi intr-un loc plin de istorie, dar in care ai parte de o experienta mai placuta datorita modului in care a fost imbinata tehnologia.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *