Tesla este de departe cel mai important producator de autoturisme electrice, fiind cel care a impus cele mai inalte standarde ale calitii, iar performantele sale sunt cu greu atinse de altii. Totusi, acestea nu sunt cele mai accesibile autoturisme, mai ales in Romania, insa Teslounge aduce mai aproape patru modele foarte populare. Afla aici toate informatiile despre finantare Tesla si vezi care sunt cele mai avantajoase solutii.

Indiferent de modelul Tesla pe care il vei alege acesta iti va asigura siguranta deplina la fiecare drum parcurs. Tesla si-a propus sa faca ca traficul sa fie mult mai sigur. Impactul frontal este unul dintre cele mai periculoase, insa in cazul Tesla, zonele de deformare controlata reusesc nu doar sa absoarba energia, ci si sa o distribuie, pentru ca riscul de ranire sa fie diminuat considerabil.

Mai mult, modul in care sunt imbinate montantul central cu structura de bare de sustinere reusesc sa atinga o performanta similara, de absorbtie a energiei pentru ca soferul si pasagerii sa fie in deplina siguranta. Si riscul de rasturnare este scazut datorita bateriilor montate sub masina care asigura un centru de greutate coborat. Toate autoturismele Tesla sunt construite prin intermediul unei arhitecturi integral electrice care asigura protectie indiferent de tipul de impact.

Sunt incorporate mai multe sisteme de siguranta care sa vina in sprijinul soferilor, de la radarul amplasat in partea frontala care poate sa observe toate obiectele pe o distanta de pana la 160 de metri. Totodata, camerele laterale, din fata si din spate asigura o vedere 360 de grade, iar cei 12 senzori cu ultrasunete vin ca o completare a intregului sistem de securitate pentru ca detecteaza vehiculele din apropiere in vederea prevenirii coliziunilor.

Modelele Tesla sunt dotate cu 8 airbaguri, doua dintre care sunt dedicate impactului lateral, iar sase celui frontal. Alte completari sunt controlul stabilitatii cu ABS, alaturi de sistemele de monitorizare a presiunii in pneuri si antifurtul modern. Nu sunt multe autoturisme care se pot lauda cu un rating de siguranta de 5 stele, iar aceastea sunt, de departe cele mai performante autoturisme electrice.

Soferii au parte de o experienta placuta la fiecare drum parcurs, iar navigarea in regim de pilot automat este poate unul dintre cele mai mari bonusuri, asistenta fiind activa de la intrarea si pana la iesirea de pe autostrada. Si chemarea in locul indicat este un alt plus, alaturi de sistemul de parcare automata care face ca parcarea laterala, cu fata sau cu spatele sa se faca cu o singura atingere de buton.

Poti apela chiar acum la Teslounge pentru a descoperi cele mai avantajoase solutii de finantare Tesla si profita de pe urma lor!

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *