Unul dintre cele mai populare modele de telefoane in intreaga lume este iPhone 7 Plus, in ciuda faptului ca acest model a aparut in urma cu mai bine de trei ani, insa chiar si pana in ziua de azi isi pastreaza performantele ridicate. In plus, la capitolul design modelele Apple intotdeauna au stat bine, singura problema fiind fragilitatea, iar odata scapat, exista sanse mari ca ecranul telefonului sa se sparga. In acest caz ar trebui sa te interesezi de o operatiune schimbare display iPhone 7 Plus pentru ca mai devreme sau mai tarziu tot vei fi nevoit sa o faci. Astfel, aici ai nimerit in locul potrivit, intrucat la Prestige GSM vei avea parte de cele mai bune conditii.

Nu platesti mult

Cei mai multi dintre noi amanam pe cat posibil inlocuirea displayului, insa daca ai sti cat costa la Prestige GSM, cu siguranta o vei face mai repede. Bineinteles, preturile difera in functie de telefon, iar pentru un iPhone 7 Plus, unul dintre cele mai comune telefoane la ora actuala va trebui sa platesti 400 de lei pentru un ecran de cea mai buna calitate. Totusi, daca iti doresti unul original, in ciuda faptului ca diferentele sunt modice si nici nu sunt sesizate de catre cei mai multi dintre utilizatori, poti plati 650 de lei.

Esti pe deplin multumit de rezultate

In schimb, oricare ar fi alegerea facuta, aici vei fi intotdeauna pe deplin multumit de rezultate, motiv pentru care merita sa apelezi la Prestige GSM de fiecare data cand te confrunti cu o problema a telefonului tau, in special daca este legata de display.

In cel mai scurt timp

Un mare avantaj este reprezentat de faptul ca totul se pune in practica in cel mai scurt timp, fiind de ajuns chiar si mai putin de 20 de minute pentru orice telefon, performanta pe care nu o intalnesti la orice service de telefoane, iar raportul calitate – pret este mai mult decat ideal, asa ca merita sa vezi chiar acum cat te costa.

Poti sa faci programare

Totodata, nici nu este nevoie sa pierzi timpul, cand la Prestige GSM ai ocazia de a face programare de fiecare comanda, iar in acest sens sunt de ajuns cateva minute cat este nevoie pentru a completa online un formular. Mai apoi, te prezinti exact cand ai stabilit pentru a lasa telefonul la reparat, urmand ca 20 de minute mai tarziu sa te poti bucura din nou de acesta.

Pentru multe alte telefoane

Aceasta operatiune de schimbare display iPhone 7 Plus este la mare cerere, insa la Prestige GSM exista o gama foarte variata de telefoane pentru care se pot schimba display-urile, chiar si modele mai vechi, asa ca ai nimerit in locul potrivit.

By andrei

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *