Promovarea afacerii tale nu trebuie sa fie o problema atunci cand ai alaturi de tine partenerii ideali, asa cum este Agentia de Copywriting si Content Writing DataVision. Formata dintr-o echipa de oameni extrem de bine pregatiti, avand cu totii un bagaj de cunostinte temeinic, DataVision iti poate oferi pachetul de servicii de content writing si copywriting de care ai nevoie pentru ca afacerea ta sa prospere si sa capeti vizibilitate in mediul online. Conteaza si tu pe capacitatile deosebite si creativitatea celor de la DataVision si nu vei ramane dezamagit.

Echipa DataVision are deja un portofoliu de clienti, bucurandu-se de foarte multe colaborari incheiate cu succes si un grad de satisfactie ridicat in partea partenerilor. Ceea ce a reusit sa construiasca DataVision de-a lungul anilor a dus la rezultate remarcabile in plan economic pentru afacerile care au solicitat serviciul de copywriting sau cel de content writing. Forta cuvantului a avut un rol primordial pentru ca intreaga afacere sa se dezvolte, sa iasa la lumina si sa fie cunoscuta de cat mai multi oameni. De asemenea, si vanzarile au crescut de-a lungul timpului, spre bucuria oamenilor de afaceri.

Asadar, in ceea ce priveste secretul unei afaceri de succes, nu este vorba despre o reteta-minune, ci este vorba despre alegerea colaboratorilor de care ai nevoie pentru ca munca ta sa fie valorificata.

Nevoile pe care le au unele companii/firme sunt total diferite, astfel ca o firma poate avea nevoie de servicii de content writing, iar o alta de serviciile de copywriting. Este important sa se faca o distinctie intre cele doua concepte, iar asta pentru ca desi ar putea similari din punctul de vedere al responsabilitatilor, vom afla pe parcurs ca, de fapt, vorbim despre doua job-uri care prespun sarcini si obiective total opuse.

Prin urmare, daca ceea ce ai nevoie, in principal, este sa devii vizibil in mediul online si sa te afli in topul rezultatelor pe care le primesc clientii in momentul in care dau search in cadrul motoarelor de cautare, trebuie sa apelezi la serviciile pe care ti le poate oferi un content writer. Astfel, ceea ce va face un content writer va fi sa genereze trafic organic.

Pe de alta parte, daca ceea ai nevoie este sa vinzi, iar traficul organic obtinut sa fie convertit in potentiali clienti sau chiar sanse de a vinde, atunci directia este aceea de a te adresa unui copywriter.

Ei bine, de aici rezulta diferentele care reies din cele doua job-uri si ne dam seama ca un content writer are menirea de a informa clientii, de a le crea o imagine holistica asupra lucrurilor, in timp ce copywriterul opereaza cu notiuni practice, pe care are datoria de a le transpune punctual, fie in numar de clienti, fie in numar de vanzari.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *