Mulți își doresc să aibă o grădină luxuriantă și plină de culoare, însă deciziile care stau la baza acestor achiziții sunt adesea complicate, motiv pentru care majoritatea apelează la un specialist. Dacă sunteți curioși să aflați mai multe despre cum puteți face alegerile potrivite de plante pentru amenajarea unei grădini, accesați thedeco.ro.

Este site-ul de unde poți consulta articole bine documentate despre o mulțime de plante de interior și exterior, sfaturi unice despre cum să-ți faci din grădina un loc de o senzație exotică. Veți găsi o mulțime de idei și posibilități minunate de a vă crea atmosfera ideală în casele și grădinile voastre, precum și o mulțime de sfaturi pentru uz casnic. Consultați cele mai uimitoare amenajări interioare și inspirați-vă din ceea ce au realizat alții pentru organizarea și decorarea propriei case.

Popularitatea cireșilor japonezi a atins în ultimul timp noi culmi. Tot mai mulți români devin interesați de modul în care ar putea planta acești copaci în propriile grădini, lucru ce poate fi observat și din numeroasele aplicații care urmăresc fenomenul ‘sakura’. În acest fel, puteți afla  informații despre apariția primelor petale și despre efectul presiunii atmosferice asupra acestor flori extrem de delicate.

Turismul japonez se bazează în mare măsură pe aceste florile de cireș. În fiecare an, zeci de mii de turiști locali și internaționali se îngrămădesc în Tokyo pentru a admira priveliștile din livada de cireși. Mulți oameni consideră că este o minune naturală, iar hotelurile oferă pachete și preparate unice în culorile florilor. Acești copaci parfumați au câștigat rapid popularitate și în România, datorită peisajului uluitor.

Acest tip de cireș necesită mult soare când vine vorba de condițiile de creștere. Poate rezista bine la secetă, însă trebuie udați corespunzător dacă vreți să-i mențineți sănătoși. Cireșii japonezi se dezvoltă în soluri fertile, bogate în humus, însă pot prospera și în condiții lutoase, argiloase sau nisipoase. Alegeți cu încredere acești copaci încântători dacă vreți să adăugați varietate grădinii. Deși nu au nevoie de o atenție deosebită, se recomandă fertilizarea un îngrășământ specific cel puțin o dată pe an.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *