Personalizarea masinii personale poate implica mai multe proceduri, astfel ca ramane la alegerea fiecarei persoane pentru care dintre acestea sa se orienteze, intrucat unele sunt mai simple sau mai complexe, fie pot implica un buget mai generos sau mai accesibil. In schimb, cei care isi doresc sa aleaga o solutie simpla, practica si care sa fie accesibila pentru toate buzunarele se pot orienta catre serviciul de colantari auto.

Preturi bune

Principalul avantaj este acela ca pentru a colanta in intregime un autoturism de dimensiuni medii precum Volkswagen Golf, Opel Astra, Ford Focus sau Hyundai I30 este de ajuns un buget de circa 1.200 de lei, in timp ce pentru a vopsi aceeasi masina este nevoie de minim 5.000 de lei, astfel ca se fac economii considerabile.

Diferite optiuni

Soferii au la dispozitie mai multe optiuni cu privire la personalizare, astfel ca vor fi pe deplin multumiti pana si cei mai pretentiosi. Cele mai populare optiuni sunt autocolantele care imita vopseaua originala a autoturismelor, insa si cele mate sau perlate, intrucat aduc un efect vizual foarte placut.

Usor de aplicat

De asemenea, procedura e foarte simpla, fiind de ajuns cateva ore pentru a colanta in intregime o masina, alocandu-se circa 15 minute pentru fiecare element al caroseriei. Asadar, se economiseste foarte mult timp spre deosebire de alte solutii precum vopsirea care implica cel putin 3 zile pentru uscarea vopselei.

Intretinere simpla

Si intretinerea e foarte simpla, iar soferii nu vor avea parte de batai de cap intrucat autoturismele vor putea fi duse la spalatorie fara griji, iar autocolantele nici nu vor fi afectate de precipitatii. In plus, exista mai multe variante, incepand de la cele care asigura o garantie de pana la 2 ani, bineinteles care sunt si cele mai accesibile si pana la cele care rezista in conditii optime pana la 5 ani sau chiar mai mult.

By andrei

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *