Un vin ales cu inspiratie poate fi reteta ta de succes catre o seara plina de semnificatie, petrecuta in compania celor dragi. Bineinteles, vinurile sunt pentru toate gusturile si, asa cum stim, gusturile sunt diferite. In schimb, calitatea este universala si orice persoana va putea sa o aprecieze, asa ca descopera gama de vinuri dulci Budureasca. Aici, cu siguranta, te asteapta propuneri interesante si variate.

Oricine ar trebui sa stie ca este mai recomandat sa consumi vin rosu in cantitati mici, decat sa nu consumi deloc. Exista nenumarate studii efectuate in acest sens, iar concluzia este intotdeauna aceeasi: antioxidantii care se regasesc in vinul rosu ajuta, in special la evitarea problemelor cardiovasculare si a diabetului. Conteaza mult cantitatea consumata pentru ca, atunci cand aceasta nu e moderata, beneficiile se pot transforma in adevarate probleme pentru sanatate.

De asemenea, e bine de stiut ca nu toate vinurile rosii sunt create la fel, ceea ce presupune ca unele sunt mai benefice decat altele. Astfel, vinul rosu sec este fara indoiala mai bun decat cel dulce, iar cu cat este mai redusa concentratia de alcool, cu atat mai bine.

Asadar, te invitam sa descoperi gama de vinuri dulci rosii care te asteapta la crama Budureasca!

Probabil ca e universal cunoscut faptul ca vinul vechi este bun, dar nu si pentru sanatate in comparatie cu cel proaspat. Acesta din urma contine un nivel mai ridicat de taninuri. Culoarea vinului rosu provine de la pielita boabei de strugure, iar pe masura ce se invecheste aceasta devine tot mai deschisa si mai apropiata de culoarea caramiziu.

Budureasca iti propune un vin rosu dulce foarte bun, Origini Cabernet Sauvignon. Acesta a fost recoltat in 2016 si aduce o concentratie a alcoolului de 12.5%. Se remarca prin faptul ca strugurii au fost culesi tarziu, la sfarsit de noiembrie, fapt care se traduce printr-o aroma unica, motiv pentru care vinul este o alegere inspirata alaturi de branzeturi si desert. Se prefera ciocolata amaruie si branzeturile sarate, insa aceasta nu este o regula definitorie. Ca orice tip de vin rosu, chiar si cel dulce trebuie sa fie servit undeva intre 18 si 20 de grade.

Optiunile nu se limiteaza doar aici și merita sa descoperi multe alte optiuni extraordinare la Budureasca. Este pur si simplu imposibil sa nu gasesti vinul tau dulce preferat. Fie ca vrei sa servesti un pahar in compania familiei si prietenilor apropiati, fie ca vrei sa te relaxezi la un film, crama Budureasca vine intotdeauna cu cele mai inspirate propuneri și te invitam sa le descoperi.

By andrei

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *