In online, dar si in offline, clientii care isi doresc lenjerii de pat de calitate le pot gasi la preturi mai bune in doua situatii: cand sunt reduceri si cand sunt promotii. Care e diferenta intre reduceri si promotii? Reducerile se pot acorda per client sau per produs, clasa de produse. De exemplu avem reduceri de 10% pentru orice fel de cumparaturi facute intre orele 10-12 sau putem avea o reducere de e x% la toata gama de articole din y categorie. Discountul se poate aplica la un singur produs sau la mai multe produse, nu depinde de anumite perioade din an, el poate fi si in afara sarbatorilor si poate fi modificat in functie de nevoile comerciantilor si de stocuri.

Promotiile sunt de obicei legate de un cumul de beneficii. In loc de o reducere la un produs, clasa de produse, per client vom avea si extra beneficii. Practic primim reducerea de 5%, sa spunem, la lenjerii de pat din promotia curenta, la care adaugam si transport gratuit peste o valoarea a comenzii sau o lenjerie in plus din noile colectii, depinde de comerciant cum gandeste campaniile. O promotie este limitata, nu se intinde pe o perioada foarte mare de timp, spre deosebire de discounturi, care pot ramane valabile luni intregi daca asta isi doreste comerciantul.

Lenjerii de pat 1 +1 gratis

De multe ori, pe site-urile care comercializeaza lenjerii de pat 1+1 de cea mai buna calitate, cum sunt si la Armonia Textil, putem avea si promotii si reduceri foarte bune. Lenjeriile 1+1 gratis sunt un exemplu bun de promotie, primesti una gratuit daca iti comanzi pachetul respectiv. Pe langa promotia cu 1+1 poti avea si reduceri suplimentare doar la acest tip de promotie, reduceri care se pot cumula sau nu cu altele deja existente. Sunt de preferat reducerile mai mari, care dureaza mai mult, pentru a cumpara pachete 1+1 la cele mai mici preturi oricand doresti sa iti reinnoiesti lenjeriile pentru dormitor. Cu reducerile consistente puteti face economie considerabila, cumparati si mai multe lenjerii pentru acasa si va bucurati de o calitate excelenta pentru orice produs achizitionat din online.

Cu lenjeriile 1+1 cu reducere stii ca poti sa iti faci stocul de lenjerii pentru mai multi ani, ai de schimb o lenjerie noua oricand si te bazezi pe ele in orice context, rezista bine si se pot igieniza si spala fara probleme.

Lenjerii de pat bumbac 100%                                         

Pentru cei care isi doresc lenjerii de pat din bumbac 100%, cum sunt de gasit si la Armonia Textil, exista promotii cu foarte multe beneficii cumulate. Magazinele online au inclus in promotii lenjerii din bumbac 100% de cea mai buna calitate, fiecare promotie este gandita in asa fel incat sa le ofere clientilor produsele dorite din categoria cea mai populara si la cele mai bune preturi. Nu e neaparat ca lenjeriile sa aiba si discounturi in promotii, promotiile se pot limita la o serie de beneficii care vor scadea oricum pretul, chiar si in absenta reducerilor. De pilda putem avea transport gratuit, servicii premium si beneficii premium doar intr-o anumita perioada, pe care, daca le-am fi accesat, am fi platit in plus si bugetul alocat lenjeriilor ar fi fost mult mai mare.

Promotiile la lenjerii de pat se intind in general pe cateva zile sau pe un interval orar, daca e vorba, de exemplu, de celebrul Black Friday si pot fi prelungite, se pot adauga produse noi in ele in functie de desfasurarea campaniilor si de feedback-ul de la clienti.

Intre promotii si reduceri, daca ar fi sa alegem o singura varianta prin care putem sa avem tot ce ne dorim la preturi mai bune, aceasta ar fi cea a promotiilor, daca sunt suficiente beneficii care ne-ar ajuta sa econonisim si ceva bani. In lipsa lor reducerile pe o perioada mai lunga de timp raman cea mai buna varianta pentru a avea lenjerii perfecte pentru dormitorul nostru.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *