Majoritatea femeilor detin bijuterii din aur precum cercei, coliere, bratari, inele, care intr-un impas financiar le pot aduce bani prin serviciul disponibil de amanetare aur la Prestige. Cu atat mai mult, femeile care detin bijuterii din aur cu pietre pretioase pot alege varianta de a le amaneta pentru le pot aduce sume foarte mari de bani.

Cu atat mai mult, femeile care considera ca au bijuterii care nu le mai aduc niciun beneficiu, cu atat mai mult de ordin estetic pot alege o varianta de a cuantifica valoarea acestora. Cea mai buna solutie este si cea mai usor de accesat acum, la casa de amanet Prestige din Bucuresti, unde fiecare client va gasi intotdeauna bunavointa si flexibilitate in privinta bunurilor pe care doresc sa le amaneteze.

Toate bijuteriile vechi din aur cu diamente, alte pietre pretioase sau fara, pot fi transformate acum in sume de bani. In plus, ce am mai putea face cu un cercel care a ramas fara pereche? Niciodata nu il vom mai purta! Sau, ce putem face cu o bratara sau un colier care s-a rupt si nu mai poate fi reparat? Poate chiar inelul care s-a deformat? Toate aceste bijuterii din aur pot fi vandute la amanetul Prestige din Bucuresti, si in acest caz, e foarte important de retinut faptul ca se va oferi suma maxima de bani. Tot ce trebuie facut este sa veniti cu toate aceste bijuterii din aur la Prestige, iar specialistii de aici le vor evalua si vor oferi o suma de bani in functie de pretul pe gramul de aur care variaza in functie de calitatea materialului din care sunt realizate bijuteriile. Pentru a cunoaste aceste preturi fie luati legatura cu unul dintre specialistii de la Prestige, fie puteti accesa site-ul www.prestige-amanet.ro.

Cu orice bijuterie din aur, indiferent in ce conditie se afla veti putea obtine un imprumut de bani rapid. Acest imprumut variaza in functie de valoarea aurului si a pietrelor din compozitia sa. Pentru a avea siguranta ca la sfarsitul contractului va veti puteti recupera bijuteriile la care tineti atat de mult, Amanet Prestige din Bucuresti le retine in conditii de maxima siguranta in seif. In plus, pe toata perioada contractuala, bijuteriile nu se vor vinde, ci vor fi pastrate in siguranta pana cand le veti putea ridica. Amanet Prestige va imprumuta cu bani pe baza valorii obiectelor pretioase. Nu are nici o importanta in ce conditie se afla, atata timp cat sunt din aur.

In plus, puteti apela la acest amanet ori de catre ori aveti nevoie de bani si in plus, Amanet Prestige este intotdeauna alaturi de dumneavoastra, incercand sa aduca cele mai bune solutii in sprijinul clientului.

Daca ai nevoie urgenta de bani, intra acum la Prestige Amanet si vezi oferta de pret pentru amanetarea aurului.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *