Cu totii ne dorim sa ne dezvoltam prin toate mijloacele posibile, indiferent de domeniile care ne intereseaza. Dezvoltarea ne permite sa iesim din zona de confort si sa ne apropiem mai mult de subiectele de interes, dar si de un loc de munca mai bun. Sunt diferite modalitati prin care ne putem dezvolta, insa ideal ar fi sa apelam direct la cei care se pricep mai bine si care chiar cu asta se ocupa. Un simplu training customer care poate fi o solutie foarte buna pentru multi si cu asta ne ajuta cei de la BrightWay®.

Inainte de toate, cu siguranta, oricine se intreaba ce contine acest training de customer care si merita sa amintim faptul ca ajuta la antrenarea abilitatilor de relationare si comunicare, cele care nu au cum sa lipseasca nici unei persoane, indiferent de domeniul in care lucreaza. Pe toata durata seisunii de training, cursantii primesc mai multe instrumente de lucru pentru a putea sa gestioneze fel si fel de situatii practice. Totodata, se initiaza procesul de creare al propriului ghid de customer care pentru organizatia din care faci parte, bineinteles, asta in situatia in care nu exista deja sau nu este complet.

Pentru cine a fost pregatit acest curs? Pentru toti cei care au rolul de a oferi suport, de a primi clienti in showroom, fie pentru cei care comunica telefonic sau prin alte canale cu clientii, scopul principal fiind acela de imbunatatire a relatiilor comerciale, dar si de a castiga loialitaea clientilor. Putem identifica mai multe aspecte pe care se pune accent, incepand de la abordarea asertiva, adica dobandirea unor metode concrete de abordare a clientilor in toate situatiile posibile. De asemenea, nu au fost omise nici tehnicile cele mai bune prin care se poate castiga atat increderea, cat si fidelizarea clientilor. In plus, amintim si de strategiile prin care sunt identificate cu usurinta motivatiile din spatele deciziilor luate de clienti pentru alegerea companiei. Si reclamatiile trebuie solutionate asa cum se cuvine, astfel ca se dobandesc cunostinte necesare in acest sens.

Motivarea angajatilor nu trebuie sa fie de acum o problema, iar comunicarea devine cat de eficienta se poate intrucat aceasta este singura cale prin intermediul careia pot fi solutionate toate problemele. Totusi, nu avem cum sa uitam nici de beneficiile aduse la nivel de organizatie pentru ca acestea au sansa de a castiga increderea si loialitatea clientilor. Mai mult, se imbunatestes considerabil imaginea oricarei companii si acestea se pastreaza cu un pas inaintea competitorilor directi. Putem vorbi si despre rating si promovare pentru ca multi dintre clientii satisfacuti isi pot impartasi parerile, ceea ce poate sa duca la cresterea notorietatii oricarui brand, astfel ca drumul catre succes poate incepe direct la Brightway®.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *