Nanana.ro este o platforma online aflata sub tutela brandului Agrafa Print si a fost conceputa cu scopul de a aduce in acelasi loc artisti independenti impreuna cu persoane care sunt in cautarea unor produse speciale, personalizabile, de o calitate inalta.

Tricou mânecă scurtă guler larg fitted Damă Expresser White

Brandul se poate lauda cu peste 20 de ani de experienta in ceea ce priveste piata romaneasca de produse vestimentare personalizate si, pe parcursul timpului, si-au consolidat o reputatie pozitiva atat in randul clientilor cat si artistilor cu care colaboreaza.

Platforma vine in ajutorul artistilor independenti care doresc sa isi transforme pasiunea in afacere. Acestora li se ofera posibilitatea de a-si crea gratuit un magazin online unde sa isi poata expune creatiile, facilitand accesul la ele pentru cei interesati de arta imprimta. In acest fel, micii antreprenori isi pot vinde munca, scapand totodata de stresul, presiunea, dar si investitiile pe care le-ar fi avut, in ceea ce priveste, in sens larg, procesul de vanzare-cumparare: aprovizionare, imprimare, livrare, etc. Acestea sunt liberi sa faca alegerile care se potrivesc cel mai bine cu arta lor, de la produse, la culori sau materiale. 

In ceea ce priveste cumparatorii interesati de o astfel de latura a artei vizuale, acestia pot naviga cu usurinta printre miile de modele disponibile, impartite pe categorii specifice, intreg procesul de comanda fiind unul la indemana oricui. Alegi modelul care te atrage; selectezi produsul dorit: maiou, bluza, tricou, hanorac; verifici marimile, bifand-o pe cea potrivita tie; treci si prin gama de culori oferita si o adaugi in cos pe cea mai interesanta; introduci datele de livrare, metoda de plata si astepti sa te surprinda curierul in cel mai scurt timp cu coletul direct la usa ta. In acest mod nu doar ca beneficiezi de un produs unic, personalizat, dar in acelasi timp ajuti un artist la inceput de drum sa isi dezvolte pasiunea, sa isi vanda arta. Devii astfel un punct de sprijin pentru o persoana pe care desi nu o cunosti, are mare nevoie de tine. Prin achizitia facuta de tine, tu esti fericitul posesor al unei opere de arta imprimata pe obiectul tau vestimentar, iar artistul isi primeste rasplata. Nanana reprezinta doar un mediator intre voi, care se ocupa strict de partea practica, in asa fel incat toate trei partile implicate in aceasta activitate sa fie pe deplin multumite.

Toate produsele sunt personalizate in mod responsabil, lucrandu-se cu mare atentie la detalii, in asa fel incat fiecare produs rezultat din mainile noastre sa fie unic si reprezentativ pentru viitorul posesor. Intreg procesul de productie este coordonat de sustenabilitate si responsabilitate sociala, caracteristici rasplatite de nenumarate ori de catre organizatii internationale prestigioase. Lucram cu materiale si substante ecologice, care garanteaza o durabilitate indelungata a produsiului final.

By andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *